Nyheder16. september 2018

Christophers hotteste hit: Sexede Cecilie

Der skulle en helt særlig model med fynsk charme til for at få popstjernen ned på knæ. Her er skønheden Cecilie, som snart bliver ”fru Christopher”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_haugaard2.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Hun er fra den dyreste gade i eventyrbyen Odense, men i modsætning til den grimme ælling har guddommelige Cecilie Haugaard lige fra barnsben været eftertragtet og feteret i den fynske hovedstad.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_haugaard.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den danske model er opvokset i Odenses mest celebre kvarter og var efter sigende den mest eftertragtede pige i byen. (Foto: Dan Mariegaard)

De 178 centimeter skulle dog hurtigt videre efter gymnasiet til større udfordringer i København med dels erhvervsøkonomiuddannelsen på Copenhagen Business School – og ikke mindst en spirende modelkarriere, som siden er sprunget ud i fuldt flor med den ene forside efter den anden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er så bl.a. her, de gode gener kommer fra. Den danske model er datter af tandlægeparret Ulla og Henning, som har deres egen klinik i hjembyen Odense. (Foto: Peter Grosen)

I de senere år har Christophers kommende kone på grund af sit uimodståelige udseende rejst verden tynd som lækkert blikfang og opbygget en Instagram-profil med 150.000 følgere.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Oh la la! Den kommende "fru Christopher" får ingen problemer med at passe brudekjolen. (Foto: Instagram (Cecilie Haugaard))

Børn er velkomne i Cecilie og Christophers liv

Det var da også på det sociale billedmedie, popsangeren i 2014 fik øjnene op for ”Cillemouse”, og allerede året efter på Roskilde Festival var parret klar til at tale om familieforøgelse, da SE og HØR stødte ind i dem.

– Ja! lød det sikkert på spørgsmålet, om deres fælles lejlighed på Christianshavn havde et børneværelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_og_christopher2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Allerede på Roskilde Festival 2015 – blot et år efter at de mødtes – talte de to turtelduer om at få børn. (Foto: Mikael Rieck)

Samme rungende ”Ja” skal der også snart siges af både Christopher og Cecilie Haugaard.

Forleden friede den et år yngre krøltop til sin fynske model – og snart går det labre par op ad kirkegulvet sammen.

Se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder:

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold