Nyheder10. juli 2017

Christopher: Værner om millionboligen

Selvom Christopher er temmelig klar i spyttet omkring kærligheden til Cecilie Haugaard og ønsket om en fælles fremtid for de to, værner han meget om sin formue.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0410.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det kunne godt tyde på, at popprinsen Christopher har lært et trick eller to af sin ekskæreste Medinas fejl. I hvert fald passer han rigtig godt på sin formue.

Først og fremmest har den 25-årige sanger sørget for at investere en stor sum penge i fast ejendom – og modsat sin eks ikke valgt at leje boliger til en mindre formue.

Og selvom Christopher har fundet drømmekvinden at dele sin 11,9 millioner kroner dyre hybel på Christianshavn med, så er han og Cillemouse ikke flyttet ind på helt lige vilkår.

Christopher ejer 80 procent af kærlighedsreden, mens hans smukke modelkæreste ejer de resterende 20 af den 169 kvadratmeter store christianshavnerlejlighed.

Men selvom lejligheden ikke er ejet 50/50, betyder det ikke, at de to ikke er lige om indretning og plads.

- Det essentielle for mig er at have en base, hvor jeg føler mig hjemme med det samme. Det er altafgørende, når vi rejser så meget, som vi gør. Det har vi forsøgt at skabe ved at indrette os lyst, men stadig med plads til at vi kan leve, spilde lidt og bruge møblerne, forklarede Cecilie til ALT for Damerne.

Hjemmet er en blanding af Cecilies stil og Christophers stil. Hun kan godt lide lyse og neturale farver, og han kan godt lide sorte møbler som fx hans klaver, hans TV og hans biopejs.

- Sidstnævnte(biopejsen, red.) overraskede han mig med og havde fået sat op, da jeg var ude at rejse. Når man flytter sammen, må man gå på kompromis med et par ting og skabe et hjem sammen, hvor begge føler sig hjemme. Det, synes jeg, vi er lykkedes med, fortalte Cecilie i interviewet.

At Christopher har styr på finanserne er da også hamrende vigtig – for som popstjerne ved man aldrig, hvordan næste album klarer sig.

Det har stjernen måttet erfare med album nummer tre ”Closer”, som han udgav sidste år. Det album har nemlig ikke klaret sig nær så godt økonomisk, som album nummer to gjorde.

Heldigvis har Christopher hovedet skruet så godt på, at han kun har udbetalt 316.469 i løn til sig selv i årets løb.

I alt er hans formue i virksomheden nu på 812.396 kr.

Se de mange billeder af den charmerende krøltop Christopher i galleriet herunder:

Christopher (billeder kun af ham)

Sponsoreret indhold