Nyheder19. oktober 2016

Kom hjem hos Christopher og Cecilie

Cecilie Haugaard har inviteret ALT for Damerne ind i hjemmet til en snak om indretning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roskilde_festival_2016_dm-0011-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Hvordan bor man egentlig, når den ene er popstjerne, og den anden er succesfuld model?

Det giver Christophers kæreste Cecilie Haugaard et indblik. Hun har nemlig inviteret ALT for Damerne forbi til en snak om indretning i parrets fælles hjem på Christianshavn.

En ting er specielt vigtigt for Cecilie og Christopher. De skal kunne føle sig hjemme, når de endelig er hjemme. Parret har nemlig mange rejsedage.

- Det essentielle for mig er at have en base, hvor jeg føler mig hjemme med det samme. Det er altafgørende, når vi rejser så meget, som vi gør. Det har vi forsøgt at skabe ved at indrette os lyst, men stadig med plads til at vi kan leve, spilde lidt og bruge møblerne, fortæller Cecilie til ALT for Damerne.

Hjemmet er en blanding af Cecilies stil og Christophers stil. Hun kan godt lide lyse og neturale farver, og han kan godt lide sorte møbler som fx hans klaver, hans TV og hans biopejs.

- Sidstnævnte(biopejsen, red.) overraskede han mig med og havde fået sat op, da jeg var ude at rejse. Når man flytter sammen, må man gå på kompromis med et par ting og skabe et hjem sammen, hvor begge føler sig hjemme. Det, synes jeg, vi er lykkedes med, fortæller Cecilie i interviewet.

Du kan se alle billederne fra Christopher og Cecilies hjem her

Se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder

Christopher og Cecilie Haugaard

null

Sponsoreret indhold