Nyheder2. april 2014

Christopher til fest: Så er der vist f.... i luften

Se klippet hvor krøltoppen fester i Frankrig
Af af
Christopher fester i Val d'Isere - og der er piger på jagt efter ham
Christopher fester i Val d'Isere - og der er piger på jagt efter ham
 Foto: AOP
Det går sjældent stille for sig, når krøltoppen og charmedrengen Christopher møder sine fans. Det gør det bestemt heller ikke i aften på DR3, når andet afsnit af dokumentaren 'Jeg er Christopher' ruller over skærmen kl. 22:00.

LÆS OGSÅ: Nu kan du komme helt tæt på Christopher

Her følger vi Christopher på en tur til Val d'Isere i Frankrig, og den står på fest for Christopher og hans venner.

Pigerne er vilde med krøltoppen. Så vilde, at Orki-E fra Suspekt mener, at der er fisse i luften.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9754b6c8c1234b21bcff3d8f60c1c708.jpgChristopher med Sofie Jørgensen i Val d'isere - nu har krøltoppen kastet sin kærlighed på den lyshårede skønhed (Foto: Dan Mariegaard)Se, hvordan festen forløber i klippet - og se med i aften kl. 22:00, når dokumentaren løber over skærmen på DR3. Kanalen har i to måneder fulgt popdrengen tæt, og man vil derfor komme helt ind under huden på den 22-årige sanger i en hektisk periode, hvor han med sit andet album skal forsøge at tage springet fra teenageidol til etableret popsanger.

LÆS OGSÅ: DR fjerner Christophers kæreste fra program

Det sker samtidig med, at han i sit privatliv skal vænne sig til at være nyslået single efter bruddet med Medina. Og i det hele taget finde sig selv i en verden af fans, forventninger - og ensomhed.Sponsoreret indhold