Nyheder3. maj 2017

Christopher spiller til sommerens Grøn

Christopher rejser denne sommer rundt i landet på koncertturnéen Grøn
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-20998.jpg
 (Foto: All Over)

Musikglade danskere kan denne sommer glæde sig til endnu et popnavn at nyde deres kolde fadøl til, når koncertturnéen Grøn spiller sommerlandet tyndt.

Det er den krøltoppede popdreng Christopher, som nu er afsløret som nyt navn på Grøn-plakaten. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Hermed får allerede offentliggjorte navne som Rasmus Seebach, Scarlet Pleasure, Sivas og Ukendt Kunstner selskab på musikkaravanen, der begynder med første koncert i København 20. juli.

Det er dog ikke første gang, Grøns trofaste publikum får besøg af Christopher, der også spillede på éndag-festivalen i 2015.

- Jeg har virkelig høje forventninger, det kan jeg ligeså godt sige, for det var super fedt sidste gang. Måske én af de fedeste festivaler, jeg har været en del af, lyder det fra sangeren.

Christopher har været en del i udlandet, siden sidst han var med på Grøn, men den danske stjerne glæder sig til igen at skulle på koncertturné i hjemlandet.

- Alle danske byer er jo min hjemmebane. Det er virkelig fedt at komme rundt overalt i Danmark, for der er noget helt specielt over det, når folk herhjemme kender hele ens historie, har været med fra starten og kender alle sangene, siger Christopher i pressemeddelelsen.

De grønne koncerter er arrangeret af Tuborg og Muskelsvindfonden og spiller over sommeren i syv byer med otte koncerter rundt i landet.

Se flere billeder af Christopher i galleriet herunder

25 grunde til at vi elsker Christopher

Sponsoreret indhold