Nyheder23. april 2017

Se Christophers forvandling til kvinde!

Christopher og kæresten fejrede deres nye lejlighed med kostumefest - og de byttede kønsroller.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chr.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Der var fest lørdag aften, da Christopher og Celie Haugaard fejrede deres nye bolig - en lækker stor lejlighed på Christianshavn, og parret holdt kostumefest for at fyre op under det hele.

Ifølge BT var planen, at der skulle vises lejlighed frem for gæsterne, og derefter skulle selskabet videre til natklubben Chateau Motel, hvor der var arrangeret en kæmpe udklædningsfest med titlen ”Christopher og Cille’s Costume party”.

- Jeg læste for et par måneder siden en artikel om de her drenge, der holder Heidi Klums fester. Vi arbejder sammen med dem under modeugen, så vi tænkte, vi ville tage lidt pis på dem ved at kalde Christopher og Cecilie for de danske Heidi Klum og Seal. Vi spurgte Christopher, og de var selvfølgelig klar på det, så længe det ikke blev en lukket fancy VIP-fest. Alle skulle kunne komme ind, så bare de er klædt ud, fortæller natklubejeren Simon Lennet til BT.

Tidligere om lørdagen Christopher først et billede op med ekstra vildt hår, og bagefter kom så det endelige resultat. Han og Cecilie havde valgt ”Grease” som tema - og de havde klædt sig ud og Sandy og Danny - Christopher som Sandy og Cecilie som Danny.

Se flere billeder af Christopher og Cecilie sammen her:

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold