Nyheder29. november 2016

Åh-åh: Christopher på operationsbordet

Den danske sangstjerne Christopher må en tur under kniven, før han kan genoptage sin spirende karriere
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-20996.jpg
 (Foto: All Over)

Det danske sangtalent Christopher har i løbet af de seneste år haft travlt med at rejse verden rundt og udbrede kendskabet til sine hitnumre som "Told You So" og "Tulips".

Den 24-årige sanger er dog tvunget til at sætte sin karriere i bero, da sygdom har ført til, at han skal opereres. Det skriver Christopher til et billede på sin Instagram-profil.

- Jeg har netop løbet 200 kilometer på en måned grundet en dum udfordring. I morgen skal jeg opereres, og det bliver en endnu større udfordring. Stemmehvile og rehabilitering i en måneds tid, skriver Christopher.

Popstjernen med det borgerlige navn Christopher Nissen har tidligere meldt ud, at det er en polyp på stemmebåndet, som bremser hans spirende musikkarriere.

- Jeg har desværre lidt dårlige nyheder. Jeg har fået en polyp på mit ene stemmebånd. Og det betyder, at jeg skal holde min stemme i ro i en måneds tid, fortalte Christopher i en video, der blandt andet blev delt på Facebook.

På Instagram ønsker et utal af fans "I Won't Let You Down"-kunstneren held og lykke med operationen.

- Held og lykke med operationen. Jeg glæder mig til, at du er klar igen, står der i en af de 176 kommentarer til billedet på det sociale medie.

Christopher har flere koncerter planlagt inden udgangen af 2016.

Hvis han når at blive klar, skal han blandt andet optræde i forbindelse med "DR's Store Juleshow" i Koncerthuset 17. december.

Se Christophers billede her:

Galleri med Christopher:

Christopher (billeder kun af ham)

Sponsoreret indhold