Nyheder3. august 2016

Christopher og kæresten fejrer to år sammen

I præcis to år har hitmageren Christopher været kærester med modellen Cecilie Haugaard. Det fejrer de onsdag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roskilde_festival_2016_dm-0011-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er præcis to år siden, at den danske sanger Christopher knuste pigehjerter landet over, da han offentliggjorde, at hans eget hjerte var blevet stjålet af modellen Cecilie Haugaard.

Onsdag fejrer parret nemlig to år som kærester, og kærligheden mellem de to unge turtelduer har fra start været tydelig for alle. Onsdag morgen har Cecilie Haugaard også lagt et billede på sin Instagram-konto, hvor parret deler et kys i solnedgangen.

- Tak for to år fyldt med kærlighed. Du er det bedste, jeg ved, skriver den 25-årige model til billedet.

Et billede, der er taget på parrets netop overståede solskinsferie, hvor begge parter flittigt har delt romantiske øjeblikke med deres fans på Instagram.

Specielt ferie- og kærestetid er noget Christopher vægter højt. Han har tidligere udtalt til Ritzau Fokus, at han nogle gange kan blive ramt af en frygt for at lade karrieren komme i vejen for kærligheden, hvilket sangerens nye single "Take Me Back" også handler om.

- Han synger direkte til en pige, at han ville ønske, han kunne gå tilbage til den tid, hvor de var sammen, og at han ville ønske, at han kunne spole tiden tilbage og gøre nogle ting om, sådan "vi lever det her sindssygt hurtige liv, og hvis jeg nogensinde skulle miste dig, ville det være, fordi jeg var rundt på gulvet og havde travlt med at kigge mig selv i spejlet", har Christopher fortalt Ritzau Fokus i forbindelse med sangerens nyeste single.

Selv fortæller Christopher, at han ikke har oplevet situationen med at glemme hinanden i et forhold og maner derved tankerne om, hvorvidt sangen handler om forholdet mellem ham og Cecilie, til jorden.

- Tænk, hvis man fuckede det op og først fandt ud af det, når det var for sent. Så ville der jo ikke være andet at gøre end at sige "du er nødt til at tage mig tilbage. Du er nødt til at tro på, at det slet ikke er sådan, jeg er. Jeg skal bare have en chance til", forklarer han.

I dag bor stjerneparret sammen i en lejlighed på Christianshavn, når de ikke begge rejser verden rundt i forbindelse med deres karrierer.

Se flere billeder af Christopher herunder

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold