Nyheder 30. juni 2016

Roskilde: Christopher vågnede i pis og juice

Før han blev kendt og fik lov at muntre sig i VIP-området, var hitmageren Christopher smurt ind i mudder på Roskilde Festivals campingplads
Dan Mariegaard

I disse dage camperer tusindvis af unge mennesker på en sjællandsk græsmark for at deltage i den største festival i Nordeuropa. Og faktisk plejede den danske popprins Christopher også at være fast inventar i mudderpølen, inden han fik lov at passere de bevogtede porte til Mediebyen på Roskilde Festival.

- Jeg har været på Roskilde fem eller seks gange før, og der lå jeg ude på campingområdet. Men nu holder jeg mig til Mediebyen og væk fra smatten, griner den 24-årige sanger.

Onsdag muntrede han sig således i området, hvor kendte, musikere og branchefolk holder til, med sin modelkæreste Cecilie Haugaard og en hel gruppe venner. I flokken var også sangeren Brandon Beal, som Christopher arbejdede sammen med på numrene "Twerk it like Miley" og "CPH girls".

- Vi skal se Red Hot Chili Peppers, som jeg er stor fan af. Og bagefter skal vi se Wiz Khalifa, fortæller Christopher.

Som altid var han klædt i en hvid T-shirt, der sammen med "nuddel"-håret efterhånden er blevet hans varemærke. Men blusen har ikke altid været så ren og pletfri som denne aften i Mediebyen.

Ifølge sangeren selv var hans festivalvaner var nemlig en del anderledes dengang, han var campinggæst med partoutarmbånd og pletter fra spildte Ga-Jol-shots og ketchup fra pølsehorn ned ad sig selv.

- Jeg var ham den vilde, der vågnede op i en blanding af mudder, tis og æblejuice og bad om en lunken Harboe-øl, så vi kunne komme i gang med at feste igen, griner Christopher.

Men nu er han færdig med teltlivet og nyder at kunne tage på festival på en måde, der involverer flere kolde drikkevarer i baren og færre mudderpøle. Dog er det ingen garanti for, at han ikke møder et par kvindelige fans, der vil have en selfie med ham.

- Herinde i Mediebyen er der ikke lige så mange, der vil have taget billeder, selv om jeg ikke slipper helt. Men det er bare dejligt. Og så kan jeg både være sammen med kolleger og venner, og det er det fede ved at være på festival. Man skal nyde den med folk, man holder af, forklarer han.

Roskilde Festival fortsætter til og med lørdag.

Se masser af billeder Christopher i galleriet

Billeder af Christopher (med og uden kærester)

Sponsoreret indhold