Christopher: Indtjeningen svinder ind

Christopher.

Christopher.

(Foto: Claus Poulsen)

Hundedyr lejlighed til mange millioner, luksusferier flere gange om året og en karriere, der kører på skinner.

Christopher lever det vilde luksusliv trods en overraskende lav indkomst.

Sidste år udgav han sit tredje album ”Closer” og drog derefter på turné, men trods spillejobs og stor succes i både ind- og udland er det småt med skejserne.

Ifølge det nyeste regnskab for hans virksomhed Christopher Music er indtjeningen på beskedne 446.912 kr. mere end halveret i forhold til 2015, hvor han hev hele 950.276 kr. hjem.

Det betyder, at popstjernen ikke har lige så mange penge mellem hænderne som tidligere i år, hvor han blandt andet købte en lejlighed med modelkæresten Cecilie ”Cille” Haugaard

Lejligheden ligger ligesom Christopher og Cilles tidligere hjem på Christianshavn i det såkaldte Panterens Bastion fra 1877 - og derfor behøvede parret kun flytte ganske få meter.

Og det var ikke et lille greb i lommen, han skulle af med for parrets nye hjem på 169 kvadratmeter, der er en stor tredjesals lejlighed med en stor privat solterrasse. 

25-årige Christopher og 26-årige Cille, der arbejder for Scoop Models, betalte hele 11,9 mio. kr. for lejligheden, som egentlig var sat til salg for 14,5 mio. kr.

Christopher har siden august 2014 dannet par med flotte Cecilie Haugaard.

Se billeder af Christopher og hans underskønne kæreste i galleriet herunder: 

Christopher og Cecilie Haugaard

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close