Christopher får støtte af kæresten og svigermor

Cecilie Haugaard var på plads til \

Cecilie Haugaard var på plads til "Grøn Koncert" i Valby

Peter Grosen

Godt nok var himlen grå, og regnen truede, da Christopher torsdag eftermiddag gik på scenen i Valby Parken, da den første "Grøn Koncert" blev skudt i gang. Men det dårlige sommervejr satte ikke en stopper for Christophers fest på scenen. Han gav publikum, hvad de hungrede efter og sang alle sine største hits inklusiv "Mama".

- Den her sang handler om at stå på kanten og turde at tage springet. Den hedder "Free fall", sagde den 25-årige charmør, der i dagens anledning var trukket i et rødt outfit.

Blandt publikum var ikke kun fans. Også Christophers kæreste Cecilie Haugaard havde fundet et hul i sin travle kalender til at se sin bedre halvdel optræde til "Grøn Koncert". Den høje brunette, der arbejder som model i ind- og udland hang ud i backstageområdet, hvor hun hyggede sig med sin mor.

- Jeg når den her koncert og den her i Valby igen. Jeg skal arbejde, fortalte Cecilie, før hun spankulerede afsted arm i arm med sin mor.

Det er anden gang, at Christopher er en del af "Grøn Koncert"-karavanen. Han fik debut i 2015, og det seneste år har danskeren haft travlt med at promovere sin musik i Asien. De kommende uger er dog dedikeret til det danske publikum.

- Jeg tror, det bliver fantastisk at komme tilbage. Jeg har virkelig høje forventninger, det kan jeg ligeså godt sige, for det var super fedt sidste gang. Måske én af de fedeste festivaler jeg har været en del af. Man får et bånd til dem, der arbejder der som frivillige, og til de andre artister, og så er det bare fedt at rende rundt og se de andre artister spille og glæde sig til, at man skal op og gøre dem kunsten efter, fortæller Christopher, der købte bolig med sin Cecilie tidligere i år. Parrets nye hjem er en 169 kvadratmeter stor tredjesals lejlighed med en stor privat solterrasse.

Udover Christopher kan gæsterne se frem til at opleve L.O.C., Rasmus Seebach, Scarlet Pleasure, The minds of 99 og S!vas og Ukendt kunstner, når karavanen kommer rundt i hele landet i løbet af juli.

Nyd flere fotos af det søde par:

Christopher og Cecilie Haugaard

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close