Nyheder29. juli 2016

Christopher: Det vilde liv kan bekymre mig

Den 24-årige hitmager Christopher har en booket kalender og masser af ambitioner. Men han har også en kæreste, han for alt i verden ikke vil undvære.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-54417.jpg
 Foto: All Over

Sommeren har stået på masser af koncerter for popstjernen Christopher, der endnu en gang har kørt landevejene tynde i det danske land for at synge hits som "Tulips" og "CPH Girls".

Vinteren tilbragte han en del af i Los Angeles, hvor han blandt andet skrev nummeret "Take Me Back", som hitmageren udkommer med fredag.

Sangen er lavet i samarbejde med med den norske dj og producer Matoma, og er makkerparrets bud på et sommerhit, og den vil ganske sikkert være at finde på setlisten, når den danske popsnedker om lidt drager af sted på resten af sin danske sommerturné, før turen går til Kina for at give en række koncerter.

Se billeder af Christopher i galleriet nederst i artiklen.

Med andre ord sidder Christopher ikke derhjemme og keder sig særlig lang tid ad gangen, for der er fuld fart på både drømme, ambitioner og karriere.

Så meget fart på, at sangeren ind i mellem kan mærke, at han godt kan blive bekymret for, om det går for stærkt. Der er nemlig også andet end musikken, der spiller en stor rolle for den 24-årige hitmager, der siden sommeren 2014 har dannet par med modellen Cecilie Haugaard.

Frygten for at lade karrieren komme i vejen for kærligheden, kan ind imellem ramme ham, og det er baggrunden for den sang, popstjernen sender på gaden fredag.

- Jeg skrev "Take Me Back" i USA, og ofte starter en sang for mig med en melodi. Jeg kunne straks mærke, at det var en meget melankolsk sang, og jeg tænkte længe over, hvad det var, ham i sangen gerne ville sige, fortæller Christopher.

Se billeder af Christopher i galleriet nederst i artiklen.

- Han synger direkte til en pige, at han ville ønske, han kunne gå tilbage til den tid, hvor de var sammen, og at han ville ønske, at han kunne spole tiden tilbage og gøre nogle ting om, sådan "vi lever det her sindssygt hurtige liv, og hvis jeg nogensinde skulle miste dig, ville det være fordi, jeg var rundt på gulvet og havde travlt med at kigge mig selv i spejlet", siger Christopher.

Det er ikke noget, han selv har oplevet, men han er ganske bevidst om ikke at lade sig opsluge for meget af livet som popstjerne.

- Jeg kunne sagtens forestille mig at være i den situation, for nogle gange er man bare oppe i sin egen røv og glemmer alt omkring én. Og der skal man altså huske at kigge op og sætte pris på det, man har omkring sig. Derfor var det ikke så svært for mig at fremkalde følelsen af "tænk engang, hvis det skete", siger han.

- Tænk, hvis man fuckede det op og først fandt ud af det, når det var for sent. Så ville der jo ikke være andet at gøre end at sige "du er nødt til at tage mig tilbage. Du er nødt til at tro på, at det slet ikke er sådan, jeg er. Jeg skal bare have en chance til", forklarer han.

- Så må man ned på sine blødende knæ og prøve at få hende til at forstå, at det går så fucking hurtigt, og det ikke har noget med hende at gøre. Det har kun noget at gøre med, at man har været for optaget af sig selv, erkender Christopher.

Christopher kan blandt andet opleves på Smukfest den 7, august og til Fredagsrock i Tivoli den 19. august.

/ritzau/FOKUS

Se billeder af Christopher i galleriet herunder:

Billeder af Christopher (med og uden kærester)

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_35.png

Sponsoreret indhold