Nyheder22. oktober 2018

Hot or not? Christopher deler foto af KÆMPE tatovering

Popcharmøren Christopher har ifølge sit seneste billede fået en gigantisk tatovering, der fylder hele hans overkrop. Der er dog tale om et fotoshoppet billede skabt af en af hans største fans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sommer_i_tivoli_0.jpg

Christopher har fået en gigantisk tatovering, der dækker stort set hele hans overkrop.

Det lader det hvert fald til, hvis man tager et kig på musikerens seneste Instagram-billede.

Her poserer han i bar overkrop (mums!) og viser på samme tid dét, der ligner en yderst ny-tatoveret krop. Særligt hans overkrop er blevet malet med det sorte blæk.

Men der er dog tale om snyd og skæg.

null

Billedet og dermed tatoveringen er nemlig fotoshoppet af en af Christophers nok største fans. Det afslører musikerens fan selv som kommentar til billedet, som Christopher delte på sin Instagram-profil mandag.

- Jeg er glad for at du kan lide den redigering jeg har lavet til min kæreste. Jeg synes faktisk det klær dig. Og TAK fordi du gør min kæreste glad og tak fordi du giver dine fans noget ægte og unik musik!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/christpher.png

- Vi ses på din turné, skriver Instagram-brugeren _officialmariamercedes som kommentar til det tattoo-billede, som Christopher delte tidligere på dagen.

Selv forsøgte Christopher – hvert fald for en stund – at overbevise sine over 500.000 følgere om, at han havde fået lavet en tatovering:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/tattoo.png

- Jeg har lige fået en ny tatovering, og jeg er flov, for jeg har ikke engang fortalt det til min mor, skrev han efterfulgt af hashtagget ”irony”.

Christophers nye single hedder ”Irony”, men mon ikke også, han med ironi i baghovedet hentyder til sin nye (falske) tatovering?

Sponsoreret indhold