Christopher: Bruger formue på ny hobby

Christopher er vild med at bruge penge på køller

Christopher er vild med at bruge penge på køller

Foto: All OverDen 21-årige popsanger Christopher har fået godt med penge på kontoen, og det er han nu begyndt at udnytte.

Medinas kæreste er nemlig begyndt at dyrke rigmandssporten golf, og den slags koster klejner.

- Jeg har spillet golf i to måneder nu, og det går rigtig godt, fortalte Christopher, da han kom til premiere på den nye Superman-film "Man of steel" og fortsatte:

- Jeg er begyndt til det, fordi jeg altid har været stor fan af gentleman-sportsgrene - eller det er en blanding af, at det er en gentleman-sport, tøjet og selvfølgelig looket, forklarede han.

Denne kendis er også helt bidt af golf

Netop det med tøjet er noget, der fylder hos Christopher. Han er nemlig vild med at købe outfits i alverdens farver til sin nye sport. Og den slags koster.

- Det er en vanvittig dyr sport. Alene den første måned havde jeg brugt mere på golfudstyr, end jeg har brugt i hele min karriere som fodboldspiller. Og det spillede jeg i 15 år. Det er en hård og dyr opstartsfase. Jeg tror, at jeg slap 10.000 kroner første gang, jeg gik ind i en golfbutik. Men så havde jeg det også sådan bagefter: "Ro på! Nu må jeg lige se, om det er noget for mig", informerede han.

Christopher har da også fundet sig en golfklub, som han kan dyrke sin nye hobby i, hvor medlemsskabet koster rundt regnet 20.000 kroner om året.

- Jeg er medlem af noget, der hedder Royal Golf Club. Fint skal det være, grinede han.

Christopher vil overgå Medinas forbrug

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close