Nyheder13. december 2016

Christiane skal synge: Længe siden jeg var så nervøs

Den danske skuespillerinde har efterhånden prøvet det meste, men nu kaster hun sig ud på gyngende grund.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_schaumburg-muller1.jpg
 Foto: All Over Press

Vi har set hende som vært på "Vild med dans", som skuespillerinde i tv-serier og film og i sketch-showet "Live fra Bremen". Men til næste år kaster Christiane Schaumburg-Müller sig ud i noget helt nyt, når hun står på scenen som Jovie i Tivolis opsætning af musicalen Elf.

Hun skal nemlig synge solo, og for at få rollen som Jovie, måtte hun først bevise, at hun kunne netop dét.

- Jeg skulle først til en sangprøve, og jeg var mega nervøs. Jeg havde ikke set musicalen, så jeg vidste ikke hvor meget, den rolle skulle synge, men heldigvis er det kun én stor solo. Jeg øvede og øvede og øvede, fortæller Christiane Schaumburg-Müller.

Sangprøven foregik hjemme hos underdirektøren i Tivoli, Nikolaj Koppel.På det tidspunkt var skuespillerinden gravid, og måtte i forvejen kæmpe med pusten.

- Jeg stod der hjemme i hans stue ved det store flygel og han hamrede fingrene i tangenterne, så jeg skulle altså overdøve rigtig meget. Det var meget nervepirrende, siger hun.

- Jeg gik derfra og anede ikke, hvor jeg stod. Jeg var rigtig på prøve, og det er lang tid siden, jeg har haft det sådan. Jeg var meget spændt og gik og ventede, og til sidst ringede han så og sagde, at jeg havde fået den.

- Så der har været en lidt længere rejse til at få denne her rolle, end jeg normalt er vant til, forklarer hun.

Elf spiller i Tivoli til november næste år.

/ritzau/FOKUS

Christiane Schaumburg-Müller: Så laber har hun også været

Sponsoreret indhold