Christiane Schaumburg-Müller: Slap og svag

Helt så indbydende så Christiane Schaumburg-Müller ikke ud efter sit cykelstyrt i Frankrig. Nu er hun dog på vej tilbage på den røde løber

Helt så indbydende så Christiane Schaumburg-Müller ikke ud efter sit cykelstyrt i Frankrig. Nu er hun dog på vej tilbage på den røde løber

Foto: Krestine Havemann

Nu er hun på benene igen, men det har taget noget tid. For 2 måneder siden styrtede Christiane Schaumburg-Müller nemlig på cykel i Frankrig, hvor hun brækkede sit kraveben og pådrog sig en voldsom hjernerystelse.

Læs også: Gider ikke "Vild med dans"

Kroppen er stadig ikke, hvad den har været efter uheldet.

- Jeg er jo blevet slap som en grøntsag af ikke at lave noget. Det er helt vildt, hvor meget der sker på så kort tid, og det er virkelig mærkeligt pludselig at være så svag. Bare at komme op på 3. sal, hvor jeg bor, er jo lidt af en kamp, siger Christine til HER og NU.

Læs også: Kyllingen svinger lårene

Hun er begyndt på sin genoptræning, men er ikke i stand til at træne igennem endnu. Der sidder nemlig stadig en blodansamling i nakken på blondinen.

Læs også: Bøsser stjal min dusk

- Jeg må ikke få pulsen op endnu. Det er noget fra hjernerystelsen, der har sat sig i nakken, så jeg er tvunget til stadigvæk at tage den med ro, siger Schaumburg-Müller.

Hvis hun skal være fit til "Vild med dans" skal hun til at rubbe neglene. Showet begynder allerede til efteråret.

Læs også: Voldsomt styrt

Se et grundigt stiltjek af Christiane her!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close