Nyheder16. juni 2010

Christiane Schaumburg-Müller: Bøsser stjal min dusk

Skuespilleren blev rasende da 2 homoseksuelle fyre fik fingrene i hendes personlige hårtotter
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/dusktyve1jpg-jpg.jpg
 Foto: All Over

Et drama af rang udspillede sig, da Uffe Buchard og Kim Grenaa for nylig afholdt deres store DANSK Fashion Awards i hovedstaden.

Kronprinsesse Mary var blandt de inviterede, og værten for det hele var den 28-årige skuespiller Christiane Schaumburg-Müller.

Efter gallamiddagen og prisoverrækkelsen på Glyptoteket var der efterfest på Hotel Skt. Petri. For at Christiane kunne se fantastisk ud hele aftenen, havde hun fået stillet et hotelværelse til rådighed, hvor hendes ting kunne ligge.

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller: Tyk som teenager

Værelset blev dog også brugt af andre, og pludselig så to unge bøsser deres snit til at smutte derind. Og blandt Christianes mange ting lå hendes hårextensions og flød på et bord.

- Så stjal vi dem og tog dem på hovedet og lavede billeder af det. Vi var ret fulde, husker stylisten Andree Hoxfeldt, der sammen med vennen Magnus stod bag ugerningen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/dusktyvetek-jpg.jpg


De to dusk-tyve med Christianes lokker (Foto: Privat)

Læs også: Christiane Schaumburg-Müller: Hader krukker

De to fyre blev taget på fersk gerning af Christiane, som slet ikke var glad, da hun opdagede hårtyveriet.

"Hun blev skidesur", skrev den ene af knægtene bagefter på Facebook. De to tyve valgte at levere håret tilbage til Christiane og give hende en undskyldning.Sponsoreret indhold