Nyheder13. august 2013

Christiane Schaumburg-Müller: Bryllupsskruk igen

TV-værtinden kan åbenbart ikke få nok af de hvide kjoler
Af af
Christiane Schaumburg-Müller skubber til veninderne
Christiane Schaumburg-Müller skubber til veninderne
 Foto: All Over
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. tog turen i kirken tilbage i december, hvor de ved et storslået bryllup sagde ja til hinanden.

Men det har altså ikke stillet TV-værtinden lyst til bryllupper.

Det kan meget vel skyldes, at Christiane Schaumburg-Müller selv elsker at være blevet Liams kone.

- Ej men det er jo så dejligt at være gift. Det er fantastisk. Jeg kan slet ikke forklare, hvor meget jeg nyder det, fortalte hun til Seoghør.dk.

Denne kendis-pige må aflyse sit bryllup

Men eftersom hun allerede har sagt ja til sin drømmemand, så har hun kastet sig over alle andre bryllupsplaner. Også veninden Szhirley, der netop er blevet forlovet med sin Mads Møller.

- Szhirley og jeg har haft meget lange snakke om det at blive gift. Når først nogen siger bryllup til mig, så går munden bare, og jeg har masser af gode ideer, og jeg skal og vil hjælpe med arrangere det hele, storgrinede Christiane Schaumburg-Müller.

- Jeg bliver helt bryllupsskruk, når jeg hører om andre, der skal giftes. Det er jo det fedeste, lød det fra blondinen.

Der er da også en hel del at se frem til, hvis man skal tro Christiane Schaumburg-Müllers opfattelse af at være blevet viet.

- Der er stor forskel på at være forlovet og gift, synes jeg. Der er jo også stor forskel på at være gravid og få barnet. Det er jo en begivenhed at blive gift, og at være forlovet er at vente på en begivenhed, afsluttede hun.

Denne brud blev overskygget på sin bryllupsdag

Sponsoreret indhold