Nyheder5. maj 2017

Christiane om sin alvorlige ulykke: Ville jeg få varige mén?

Christiane Schaumburg-Müller fortæller nu om den alvorlige cykelulykke, der i 2010 kostede hende en hjernerystelse, brækket kraveben og piskesmæld. TV-værtinden frygtede blandt andet, at hun ville få varige mén
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane-schaumburg-mulle_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Christiane Schaumburg-Müller havde lige scoret jobbet som vært på ”Vild med dans”, da hun i 2010 kom ud for en alvorlig ulykke.

Under optagelserne til TV-programmet ”Stjernerne på Slottet” i Nordfrankrig styrtede Christiane på sin cykel på vej ned ad en stejl bakke.

Ulykken kostede hende en brækket kraveben, et piskesmæld – og værst af alt: Christiane fik en alvorlig hjernerystelse, der betød, at hun var sengeliggende i fire måneder – og hun frygtede, at de alvorlige skader ville give hende varige mén.

Det fortæller den populære TV-vært i et interview med Ulykkespatient.dk.

- Jeg tumlede med tankerne, om jeg ville få varige mén. Jeg led af voldsom hovedpine, og håbede ikke, at det ville være noget, jeg skulle døje med resten af livet. Også min koncentrationsevne var dårligere, fortæller Christiane Schaumburg-Müller i interviewet med Ulykkespatient.dk.

Ulykken betød, at Christiane ikke kunne tåle stærkt lys og høje lyde – og lægerne gav hende besked på at slappe af og passe på. De kunne dog ikke sige noget om, hvor længe det ville tage, før hun var fri for hjernerystelsen – eller om den ville give hende varige mén.

- Jeg gjorde ALT for at komme over ulykken med mit helbred i behold. Jeg lå i fuldstændig mørke og ro. Jeg var hverken på telefon eller computer, jeg læste ikke og jeg sørgede for at få lidt frisk luft hver dag, som startede med en lille gåtur i haven og endte med en tur i dyrehaven, fortæller Christiane Schaumburg-Müller i interviewet med Ulykkespatient.dk og tilføjer:

- Jeg gik til Body SDS-behandling en gang om ugen, tog en masse smertestillende og sov rigtig meget. Derudover skamhørte jeg lydbøger. Lydbøgerne var mit liv i de måneder.

I dag har den 35-årige TV-vært inden varige mén fra den alvorlige cykelulykke. Men hun kan nogle gang have smerter i sin nakke.

Herunder kan du se et stort galleri med billeder af Christiane Schaumburg-Müller:

Dejlige Christiane Schaumburg-Müller

null

Sponsoreret indhold