Christiane og L.O.C. flytter ind i drømmehuset

Christaine Schaumburg-Müller og L.O.C.

Christaine Schaumburg-Müller og L.O.C.

(Foto: Mikael Rieck)

 
 
Selv om Christiane Schaumburg-Müller på Instagram viser, hvor stor hendes mave er blevet, og hvor hævede hendes ankler er, får den 34-årige højgravide skønhed ikke meget tid til at læne sig tilbage og smække benene op på bordet. 
Til september bliver hun og L.O.C. forældre for første gang til en lille dreng. Men inden da skal det genforelskede par lige nå at pakke flyttekasser ud og indrette sig i deres nye hjem.
 
 
For nylig rykkede turtelduerne nemlig ind i en 313 kvadratmeter stor villa i Hellerup, som de købte sammen for 10,7 millioner kr. tidligere på året. 
 
– Det er drømmehuset, så det er perfekt, lyder det fra den lykkelige TV-vært. 
 
Palæet har udsigt til det umage pars tidligere fælles hjem, som de solgte for bare et år siden, da de gik fra hinanden. Men nu er TV-darlingen og rapperen tilbage i hinandens arme i trygge og velkendte omgivelser.
 
 
Handywoman
På den mondæne villavej i Hellerup er de kommende førstegangsforældre straks gået i gang med at indrette børneværelset. 
 
– Så har jeg samlet det første til hr. baby – den lille Stokke Mini-seng, som skal stå i soveværelset. Flyttekasserne med værktøj er stadig ikke pakket ud, så tak til Stokke (babyudstyrsfirma, red.) for, at man kun skal bruge den vedlagte Umbraco-nøgle til at samle sengen. Jeg er fan! Ku’ helt selv. Optur! Samlede kun forkert en gang (nå ja, så måtte det hele skrues op igen, og jeg måtte få lidt hjælp – men det siger vi ikke til nogen), skrev den stolte handywoman for nylig på Instagram til sit billede af en splinter-ny og flot samlet babyseng. 
 
 
L.O.C. svinger penslen
Men selv om den skønne TV-vært er ferm med en Umbraco-nøgle, kommer hendes 37-årige gemal L.O.C. også til at svinge værktøjet.
 
– Der er meget lidt tid, fra vi flytter ind i huset, til jeg skal føde, så der skal jeg indrette børneværelse. Det handler jo om at forberede mig rigtig meget, som jeg er ret god til, så det hele er klart. Jeg har valgt farven til væggen. Men det er Liam, der skal male. Det må man ikke som gravid, fortalte Christiane i foråret til SE og HØR.
 
Se Christianes Instagram-billeder herunder:  
 
 
Den højgravide skønhed viser sine hævede ankler frem: 
 
 
Den skønne TV-vært har (næsten) helt selv samlet babysengen til den lille ny:
 
 
Christiane viser sin flotte mave frem i sin nye stue: 
 

Det begynder at være ret så tungt !!! #soverdårligt #liggerdårligt #sidderdårligt #stårdårligt Life of a preggo-))) #3trimester #septemberbaby

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

 
 
 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close