Nyheder16. december 2016

Christiane kæmper med baby og business

Christiane Schaumburg-Müller var allerede tilbage på job 14 dage efter fødslen af sønnen Constantin.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wsd1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I sommeren 2014 lancerede Christiane Schaumburg-Müller sin "baby" i form af livsstilsuniverset chrichri, og dette efterår kom hendes lille kærlighedsbarn, Constantin, til verden.

Med et cv, der tæller både forretningskvinde, iværksætter, designer, chefredaktør, skuespillerinde og tv-vært - og nu også nybagt mor, er der fuld smæk på døgnets 24 timer.

Den 34-årige danske darling er selvstændig, og derfor var hun allerede tilbage på job 14 dage efter sønnikes fødsel, fordi "barselordninger for selvstændige med små virksomheder ikke sparker røv eller betaler huslejen", som hun skriver i et indlæg på chrichri.dk.

Schaumburg-Müllers selvstændige veninder med børn havde ellers forsikret hende om, at man sagtens kunne jonglere karriere med baby, men sådan er det ikke helt for den celebre nybagte mor.

Lille Constantin sover nemlig ikke igennem, lyder det åbenhjertigt fra hende i indlægget delt på chrichri.dk.

- Pludselig var min kalender fuldt booket - jeg var max stresset - det kunne ses både på mælkeproduktionen og mit energiniveau. Det faktum, at jeg ikke er i stand til at forberede mig ordentligt til mine møder, fylder mig med tanker, som holder mig vågen og påbegynder en dårlig spiral, fortæller hun i indlægget.

- Jeg tror også, hvad mine veninder havde glemt, og hvad jeg jo selv havde glemt at tænke over var, at mit job er lidt ud over det sædvanlige. Det kan ikke klares i joggingtøj på sofaen med computeren og gylp i skødet. Jeg skal ud af døren - jeg skal have makeup på, høje hæle og amme-uvenligt tøj på, og så skal jeg stå "perfekt" foran en kunde, lyder det fra hende.

Efter mere end to måneder med fuld knald på karrieren og en baby på armen vil Schaumburg-Müller fremover undgå at overbooke kalenderen.

Derfor tager hun sig nu noget fuldtidsbarsel.

- Først og fremmest skal jeg nyde min lille bassemand og min familie! Smiler over hele krydderen p.t., for jeg har fandeme fri!, jubler hun i indlægget.

Læs hele indlægget her

Sponsoreret indhold