Christiane får et stykke med Channing

Christiane er vild med Channing i Magic Mike. (Fotos: All Over)

Christiane er vild med Channing i Magic Mike. (Fotos: All Over)

Nok se, ikke røre!

Sådan er det desværre, når man er i biografen. Og det var hvad Christiane Schaumburg Müller var forleden. Pigerne var på en rigtig tøsetur for at se Channing Tatums nye sommer-blockbuster. I filmen Magic Mike XXL smider Channing nemlig tøjet og viser vaskebræt i bedste Chippendales-stil i den hylesjove stripper-komedie.

- OMG - vi er i heaven, skrev Christiane og hashtaggede Magic Mike 2 på sin Instagram:

 

OMG - vi er i heaven !! #magicmike2

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

Jul 6, 2015 at 10:43am PDT

Filmen var et hit for Christiane. Det er ikke mange uger siden, hun gennemgik sin livs hårdeste periode. Det skete, da hun måtte meddele, at hun skulle skilles fra sin mand, L.O.C. Ægteskabet varede blot i år, selvom parret nåede at være sammen i knap otte år. Som nyeslået single-kvinde er det nok uden tvivl en nydelse af få lov til at tilbringe et par timer i biografens mørke med en hot mand som Channing Tatum. Om ikke andet kan det få tankerne lidt væk fra det faktum, at den mere komplicerede del af skilsmissen står for døren: Bo-delingen.

Overraskende nok har filmen Magik Mike XXL ikke præsteret så godt i de amerikanske biografer. Den har "kun" indtjent 12 millioner dollars i åbningsweekenden, altså knap 100 millioner kroner: Og selvom det lyder af meget, er det kun en fjerdedel af, hvad den første Magic Mike film indtjente. Jurrasic World holder stadig skansen som amerikanernes foretrukne sommer-film til alles store overraskelse. Analytikere i Hollywood er også ret forbløffede over den klokkeklare demografi Magic Mike XXL-filmen rammer: 96 pct. af de der så den i premiereweekenden var nemlig kvinder, præcis som Christiane og hendes veninder. Det er et ekstremt højt talt på niveau med Sex and the City-filmene.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close