Nyheder 16. december 2017

Christian Tafdrup: Kvinder er kugleskøre

Som sin karakter kronprins Fileas er Christian Tafdrup en modig mand, der gerne går lige til grænsen. Og over ...
(Foto: Mikael Rieck)

Det er nok de færreste, der ville spille den onde nisse i familiejulekalenderen, hvis de fik valget. Men for Christian Tafdrup har rollen som kronprins Fileas i ”Tinkas Juleeventyr” med egne ord været skidesjov at spille.

– Han er hel-ond, og den får ikke for lidt. Den skal have hele armen, tænkte jeg, og så må TV2 selv skrue ned, hvis de synes, det er for uhyggeligt, fortæller Tafdrup til SE og HØR.

Men det er da heller ikke første gang, den 39-årige skuespiller og instruktør giver sig fuldt ud.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)
”En frygtelig kvinde” er Christian Tafdrups anden spillefilm som instruktør. Hans første film ”Forældre” var særdeles anmelderrost og modtog både en Bodil- og en Robert-statuette. (Foto: Thomas Laursen)

Kørt over

Faktisk nyder han at være kontroversiel. 

Det har Tafdrup bevist flere gange og senest i sin nye film ”En frygtelig kvinde”, der får premiere juledag.

– Det er et kritisk portræt af kvinder om, hvordan de opfører sig over for mænd i parforhold. Men set fra mandens synsvinkel, siger Christian.

– Og nogle af de lidt mere kedelige sider af kvinder prøver filmen at ramme på kornet. Den handler om et parforhold fra det går rigtig godt, til hun kører ham over og kastrerer ham via sin manipulative naturlige frygtelige side, forklarer instruktøren bag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: All Over

I 2015 dukkede Christian op med sin dengang højgravide kæreste Natalie Toro Stokholm. De to havde kun været kærester i fem måneder, før hun var i lykkelige omstændigheder. (Foto: All Over)

Jeg er sgu rødstrømpe

Tafdrup er klar over, at han nok risikerer at støde nogle, men det tager den garvede skuespiller ikke så tungt.

– Jeg får nok nogle rødstrømper på nakken, men dem er jeg ikke bange for. Jeg er sgu selv en rødstrømpe! Jeg er meget enig med rigtig mange af de ting, kvinder siger, siger Tafdrup, som da også er omgivet af sin del af kvinder i hjemmet. 

For to år siden blev ”Tinka”-stjernen således far til datteren Cleo, som han har med kæresten Natalie.

Sponsoreret indhold