Nyheder28. april 2012

Christian Fuhlendorff: Kopierer Anden

Komikeren har planket Matthesens plakat. Se det her
Af af
Står det til Fuhlendorff, skal han op og hænge i lygtepælene ved siden af Anden
Står det til Fuhlendorff, skal han op og hænge i lygtepælene ved siden af Anden
 Foto: All Over

Til efteråret kommer Anders Matthesen og Christian Fuhlendorff med hver deres standup-show. Og det har fået hr Fuhlendorff til at hylde - eller måske rettere kopiere - Anden på sin egen Facebook-side.

Den sjove mand har lavet en reklameplakat (se dem begge nederst), der ligner den skaldede komikers plakat til forveksling.

Og på sin egen standup-agtige måde opfordrer han nu sine fans til at hente plakaten og hænge den op ved siden af Andens ditto. De skal så tage et foto på mobilen og sende det til Christian Fuhlendorff, som vil kvittere med en kopi af dvd'en "Livet i Nødsporet".

Hvad Anden siger til, at han har fået en "copycat", melder historien ikke noget om.

Læs også: Anden er tilbage efter babychok

Men ifølge Christian Fuhlendorff vil de begge få lidt PR ud af hans stunt. På Facebook skriver han nemlig denne lange svada:

- Jeg vil med det samme sige, at jeg på INGEN måde vil opfordre dig til, at hente denne plakat og hænge den op ved siden af Anders', som allerede hænger rundt omkring i gadebilledet og derefter tage et billede af det med din mobiltelefon og sende det til mig på mr_fuhlendorff@hotmail.com . For hvad skulle jeg så? Sende dig en kopi af "Livet i Nødsporet" så længe lager haves, som tak for, at du har hjulpet mig med denne lille happening? Og hvad godt skulle der komme ud af det, hva!? At Anders og jeg skulle få lidt ekstra PR på vores stand-up tour, "Anders" og "Enestående" i efteråret, og at det måske vil generere et større billetsalg? Som om Anders har brug for det.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1e947cb4f3bf4755bb14946da7c9f8aa.jpg


Her er den famøse plakat - sammen med Andens (Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold