Nyheder7. marts 2018

Christian Bækgaard: Millioner i vente

TV2’s sportsvært Christian Bækgaard kan sætte 2,5 millioner ind på kontoen, hvis han får solgt sin Østerbrolejlighed til prisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian-muller-baekgaard-1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Der er en stor milliongevinst i sigte for 34-årige Christian Müller Bækgaard og fru Louise, hvis de får solgt deres hjem til prisen.

Parret købte i 2017 den 132 kvadratmeter store femværelses lejlighed, som ligger på det mondæne Østerbro i København, for seks millioner kr.

Parret har efterfølgende sat den i stand, så der er kælet for detaljerne og ikke gået på kompromis med kvaliteten – og med i prisen følger desuden en dejlig altan.

Nu har familien Bækgaard – som ud over Christian og fru Louise tæller sønnen Carl Christian på knap fem samt datteren Esther på halvandet år – sat den til salg for 8,5 millioner. Altså 2,5 millioner mere, end de gav for den sidste år.

Parret skylder kun godt 5,3 millioner kr. i den.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christian-muller-baekgaard.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

34-årige Christian Müller Bækgaardtjener ikke kun sin gode løn på TV2. Han tjener også en god skilling på at sælge boliger i ny og næ – nu gælder det den lækre lejlighed her på Østerbro. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Erfaren boligsælger

Det er langtfra første gang, sportsværten har været en tur på boligmarkedet.

I 2015 solgte parret en 202 kvadratmeter stor lejlighed også på Østerbro.

Dengang havde de boet i den i tre et halvt år og fik knap tre millioner kr. mere for den, da de besluttede at flytte til Odense, hvor Louise oprindelig kommer fra, og hvor Christian arbejder.

Kort efter solgte de dog boligen i Odense og vendte retur til hovedstaden.

Nu er det så blevet tid til endnu en gang at rykke teltpælene op.

Sponsoreret indhold