Chris Anker Sørensen: Overvejer at starte på universitetet

Chris Anker Sørensen.

Chris Anker Sørensen.

(Foto: All Over)

Årets Tour de France er i fuld gang, og det lader til, at vinderen er fundet. Allerede før rytterne når målstregen i Paris, er Chris Anker Sørensen gået rent ind hos TV2’s seere i rollen som kommentator.

Det er noget som varmer den 32-årige cykelrytters hjerte:

– Jeg er meget beæret. Det gør mig da glad, at vi er kommet så godt fra start. Det er hyggeligt, at folk er glade og siger, vi gør det godt, siger Oksen fra Hammel med et smil, da SE og HØR møder ham.

Han har også selv bemærket de positive reaktioner på især de sociale medier.

Chris Anker cykler selv for det danske Continental-hold Riwal Platform Cycling Team, der er et niveau under Touren, men selv om selve Tour de France er slut for hans vedkommende, får han kørt en stor del af årets rute, når han hver morgen træner 100-120 kilometer.

– Selvfølgelig kan jeg savne at være med. Det gibber lidt i benene, men jeg savner altså ikke stress og styrt. Jeg har været med fem gange, og det har været fantastisk hver gang, men Touren er slut for mit vedkommende, forklarer Chris Anker, som til gengæld glæder sig til at køre Danmark Rundt senere.

Hjem til Danmark

Mens den 32-årige cykelrytter kommenterer sammen med Brian Nygaard og Rasmus Staghøj, er fru Michelle på ferie i familiens andet fædreland Italien. 

Hun er af sted med sine forældre og parrets to døtre på fire og snart seks år.

I vinter flyttede familien nemlig fra deres elskede hjem gennem mange år i italienske Lucca for at bosætte sig i Skovlunde.

– Det passer også mig ret godt at bo i hovedstadsområdet. Jeg nyder at lave TV og har kontrakt med TV2 for hele året. Og så bor vi godt, hvis jeg skal begynde at studere efter cykelkarrieren, måske på DTU.

Chris Anker Sørensen begyndte allerede sidste år at lege med tanken om at blive uddannet inden for ingeniørområdet. 

Michelle og Chris Anker er efter mange år i italienske Lucca flyttet med døtrene Lærke og Laura hjem til Danmark og Skovlunde, hvor hendes forældre også bor.

Læs mere om Chris Anker og Tour de France i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close