Nyheder 11. juli 2017

Chokeret Susan Astani: Bestjålet mens hun sov

Mens alle lå og sov, har tyve brudt ind i Kjær-familiens schweiziske hytte og er rendt med taske, penge, kort – og spritny bil.
(Foto: All Over)

Det, der begyndte som en dejlig familieferie for Susan Astani Kjær og hendes tre børn, Stella, Leon og Alexander, er nu endt i, hvad hun selv betegner som lidt af et mareridt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fredag nat, mens de lå og sov i deres hytte i Villars-sur-Ollon i Schweiz, er tyve brudt ind og har stjålet Susans Gucci-taske med pung, penge og alle kort, hvorefter de har taget bilnøglerne og er kørt væk i hendes spritnye Range Rover Sport.

En superlækker bil, som jeg altså kun nåede at have fornøjelse af i en uge, fortæller hun. Det værste er dog ikke de ting, tyvene er rendt med, men fornemmelsen af, at der har været nogen i hytten, mens de har ligget og sovet, lyder det fra Susan Astani.

Se billedet af Susan Astanis bil herunder:

Foto: All Over

Susan fik et chok, da hun lørdag eftermiddag opdagede, at hendes nye Range Rover Sport var forsvundet ved hendes og Christians hytte i Schweiz.
Dette er dog ikke hendes bil, men et reklamefoto af samme biltype. (Foto: All Over)

Skræmmende

At være udsat for indbrud er selvfølgelig en meget forfærdelig oplevelse.

– Det er en afsindig ubehagelig følelse. Men heldigvis vågnede ingen af os, siger hun med tanke på, hvad der så kunne være sket, fortsætter hun.

Susan og børnene var heldigvis ikke alene, men havde besøg af hendes mor Rodi fra Gran Canaria og hendes onkel fra Zürich. Hendes mand Christian Kjær var på arbejde i Danmark.

Han tager dog ifølge Susan Astani situationen roligt.

– Han er bare så glad og taknemmelig for, at der ikke er sket noget med os, fortæller hun.

(Foto: All Over)

Susan Astani sammen med sin mand Christian Kjær. (Foto: Kaspar Wenstrup, Mikael Rieck)

Helt smadret

Allerede 24 timer efter fandt det schweiziske politi bilen og en af tyvene. Desværre var bilen totalskadet, så Susan har nu været ude at leje en ny.

– Jeg har brugt hele weekenden på at snakke med politiet, og nu skal jeg så i gang med at bestille nyt kørekort, jagttegn, sejlkort og så videre, fortæller hun.

Oplevelsen skal dog ikke få lov at ødelægge hele ferien for familien.

– Ud over det her har vi det jo godt. Christian er på vej tilbage til os, og snart skal vi på en dejlig ferie sammen i Cannes, siger hun optimistisk.

Sponsoreret indhold