Nyheder 26. maj 2013

Charlotte Kejser: Hold nu kæft

Amalies mor slår igen efter Hollywood-agents angreb på hende i går
Amalies mor svarer igen på Claus Hjelmbaks "kærlige" beskyldninger.
Amalies mor svarer igen på Claus Hjelmbaks "kærlige" beskyldninger.
Foto: All OverGodt nok var Claus Hjelmbaks "angreb" på Amalie Szigethys mor, Charlotte Kejser i går ment som et kærligt råd.

Men Charlotte er slet ikke enig i de betragtninger, Hollywood-agenten kom med i går om mor Charlottes overbeskyttende adfærd over for datteren Amalie.

Se, hvad han skrev her.

Amalies mor: Jeg passer bare på min datter

I den samme tråd på det sociale medie Facebook reagerer Charlotte således i vendinger, der signalerer tydelig frustration over beskeden fra Hjelmbak, der for tiden huser unge Amalie, mens hun nyder livet i Los Angeles.

Charlotte Kejser skriver (uredigeret):

- Nu er det jo sådan at jeg bekymre mig meget om mine børn..alle 3...altid..holder aldrig op og uanset hvad du mener Claus...og alle ''dissens hersens'' wanna bee' kendis'' der hepper og pipper lidt i baggrunden....ved du af alle udemærket godt hvad der ligger bag..
Claus har læst Reality portalen ud fra hans verdensbillede....men jo jeg giver sgu da ikke slip på hverken mine børn, hunde eller mand. Det er en måde at anskue livet på, sine relationer generalt..hold nu kæft...når amalie er 50 og jeg er 80 både viber og skyper vi...det bliver der ikke lavet om om..never.. Tag en kiks og kom videre.

Charlotte Kejser: Så røg der en i fælden

Sponsoreret indhold