Nyheder26. maj 2013

Hollywood-agent: Sætter Amalies mor på plads

Claus Hjelmbak beder indtrængende Charlotte Kejser give slip på sin lille datter
Af af
Claus Hjelmbak er ikke tilfreds med Charlotte Kejsers overbeskyttende facon - men elsker hende stadig.
Claus Hjelmbak er ikke tilfreds med Charlotte Kejsers overbeskyttende facon - men elsker hende stadig.
 Foto: Dan Mariegaard



Hollywood-agenten Claus Hjelmbak havde sidste år både Amalie Szigethy og hendes mor Charlotte Kejser på besøg i Los Angeles, og da blev trekløveret rigtig gode venner.

Men nu føler Hjelmbak behov for at sætte Amalies til tider overbeskyttende mor lidt på plads.

Amalie: Med i "Scenen er din"

Det sker, efter at Amalie for tiden i en måned har bopæl hos Hjelmbak i Beverly Hills og hvor Charlotte Kejser har udtalt til websitet Realityportalen, hvor meget hun savner og bekymrer sig om din lille datter og at de over telefonen kysser hinanden godmorgen og godnat hver eneste dag.

Det får Claus til at fare i flint på Amalies vegne selv om han understreger, at den løftede pegefinger skam er kærligt ment.

Claus skriver (uredigeret):

"Charlotte Lytton Kejser har lige laest dit inlaeg paa reality portalen , og nu maa du altsaa salppe af , jeg elsker dig , men nu maa du fandme lade din datter vokse op og blive en kvinde , hun er ikke mors lille skatte pige mere , hun flytter ind hos mig i beverly hills, og saa meget som jeg elsker dig gider jeg fandme ikke hoere om mor hver dag ! , spoerg min mor , hun elsker mig over alt paa jorden ! meeen pludselig blir vi voksne og saa ses vi kun en gang om aaret til flaeskesteg ! , lad nu for helvede pigen leve sit liv !".


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1b6f9220742d45d79b1ee31f36a94345.jpg


Amalie og hendes mor Charlotte har et tæt forhold. Måske lidt for tæt, ifølge vennen Claus Hjelmbak. (Foto: Thomas Laursen)

Claus Hjelmbak: Snaver med Nicolai Schwartz

Sponsoreret indhold