Nyheder28. december 2018

Fik beskeden på telefonsvarer: Cecilie Becks 17-årige lillebror døde i ulykke

Cecilie Beck glemmer aldrig, da hun mistede sin elskede lillebror Mathias for 26 år siden. Mathias blev dræbt i en motorcykelulykke, og Cecilie Beck fik den forfærdelige besked om dødsfaldet på sin telefonsvarer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_beck-01-cpo.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Cecilie Beck og resten af familien blev for 26 år siden ramt af en ufattelig tragedie, der stadig fylder hos familien den dag i dag.

For 26 år siden mistede hendes dengang 17-årige lillebror Mathias livet i en trafikulykke. Den unge fyr ville bare lige køre en lille tur på motorcykel, men mistede kontrollen og bragede ind i en elmast.

I et stort interview med Ude & Hjemme sætter 48-årige Cecilie Beck ord på sorgen, og hvordan hun fik den forfærdelige besked om, at hendes lillebror var død.

- Det var så gennemført rædselsfuldt. Jeg kan huske, at jeg kom hjem fra journalisthøjskolen den dag og spillede min telefonsvarer, og så lå beskeden der fra min mor, siger Cecilie Beck i interviewet med Ude & Hjemme og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie.jpg
 Foto: All Over Press)

Cecilie Beck, 48, mistede sin lillebror i en frygtelig trafikulykke. Foto: Aller Media

- Puha… hun havde åbnet døren for politiet, og så var der bare sprunget en bombe i hovedet på hende. Så hun var i chok og tænkte selvfølgelig ikke over, hvordan det virkede, at jeg fik det at vide på en telefonsvarer.

- Men der gik et par år derefter, hvor jeg fik det dårligt, når telefonen ringede. Det var en tid med undtagelsestilstand i familien og den værste periode i mit liv.

Selv om det er 26 år siden, Cecilie Beck og familien mistede Mathias, fylder sorgen stadig den dag i dag. For eksempel når familien er samlet til særlige lejligheder eller højtider – dér mangler Mathias, fortæller Cecelie Beck og tilføjer i sit interview:

- Jeg har to andre søskende, og vi var jo vant til at være en flok på fire. Pludselig er man kun tre. Det gør da forbandet ondt, og jeg tænker altid straks på de pårørende, når jeg hører om en ulykke. For jeg ved præcist, hvor forfærdeligt det er at få beskeden, og hvordan det er at leve med sorgen.

Sponsoreret indhold