Nyheder4. april 2018

Cecilie Beck får masser af dickpics: Det er grænseoverskridende

Siden Cecilie Beck for halvandet år siden blev single, har hun fået masser af pikbilleder fra fremmede mænd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie.jpg
 Foto: All Over Press)

Siden Cecilie Beck blev single for halvandet år siden, er det væltet ind med pikbilleder til hende.

Det fortalte hun her til morgen i "Go'Morgen Danmark".

Hun tager ikke billederne alvorligt, men hun undrer sig over, hvorfor nogle mænd føler en trang til at vise sit erigerede lem frem.

- Jeg fordømmer det ikke på nogen måde, men det er grænseoverskridende at smide sine kønsdele op i hovedet på folk på den måde, uden de har bedt om det, sagde TV-værten i "Go'Morgen Danmark".

Hun har modtaget omkring 10 pikbilleder, siden hun blev single i sommeren 2016.

I morgenprogrammet fortalte Cecilie Beck også, at det ikke kun var dickpics, som hun havde modtaget efter skilsmissen.

Hun får nemlig mange henvendelser fra singlemænd.

- Mænd skriver de sjoveste ting. Det kan være rigtig søde mænd, som vil noget helt reelt. 10 minutter efter, det var kommet frem, at jeg var blevet skilt, fik jeg en besked: "Hej, vil du med til Skanderborg Festival? Jeg har telt og det hele", fortalte Cecilie Beck også i morges.

TV-værten har ikke været i et offentligt kendt forhold, siden hun blev skilt fra Rasmus Tantholdt.

Cecilie Beck og Rasmus Tantholdt fandt sammen i 2007 og blev gift tre år senere, 29. november 2010. De nåede ikke at få børn sammen, men var ifølge Cecilie Beck ”soulmates” – hvert fald lige indtil ”kærligheden forsvandt”, som Beck selv udtrykte det i et interview med ALT for Damerne i januar.

– Og så blev vi for hårde ved hinanden, tror jeg. I de første år, når man er forelsket, synes man, at den, man er forelsket i, får det bedste frem i en og gør en til den bedst tænkelige version af en selv. Og hvordan der så sker en forvandling, der gør, at man pludselig får det værste frem i hinanden, det kommer jeg aldrig rigtig til at forstå, tror jeg. Det er fandeme et mysterium, sagde Cecilie Beck i interviewet.

Sponsoreret indhold