Nyheder14. januar 2017

Casper U. Mortensen: Fra grøn til rutineret

Den 190 cm høje fløjspiller må siges at være en af landsholdets mest skudsikre spillere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dd1.jpg
 (Foto: All Over Press)

Selv om der står 1989 på Caspers fødselsattest, kan han alligevel bryste sig af at være et af landsholdets sikre kort.

Den 27-årige fløjspiller, der for nylig skiftede bopælen i Hamborg ud med Hannover, har haft en flyvende start på landsholdet.

– Det er altid rart at være en del af landsholdet. Det er min sjette slutrunde, lyder det fra den ambitiøse fyr, der nu spiller for bundesliga klubben TSV Hannover-Burgdorf.

Casper U. Mortensen fik sin slutrundedebut ved VM i Spanien i 2013. Han vandt OL-guld med landsholdet i Rio i sommer, og nu gælder det så endnu et verdensmesterskab.

-Det er altid til mesterskaberne, man satser på at peake, og det er ligesom det, vi træner hen imod, når vi er samlet i træningslejr, siger han, da SE og HØR møder ham og resten af truppen forud for VM i Frankrig.

OL-guldvinderen har spillet ca. seks år på landsholdet, men i starten var det lidt svært at finde ud af, hvordan det hele fungerede.

– Jeg var jo kun omkring 21, første gang jeg var med. Jeg kan huske, at der skulle man lige finde ud af, hvordan det hele fungerede. Pressemøde og alt det, som hører med til at være en del af landsholdet. Nu er det bare ren rutine. Man kender gamet og ved, hvordan man skal opføre sig, fortæller fløjspilleren, der blev forlovet med TV2 Sportens kønne vært Stine Bjerre Jørgensen på en romantisk ferie på Maldiverne.

- Jeg har også ændret mig fra at være helt ny og grøn til at være en fast del af tingene, fastslår Casper, som forhåbentlig kan nydes på TV-skærmen helt indtil slutningen af januar, når landsholdet skal kæmpe sig til tops ved VM i Frankrig.

Sponsoreret indhold