Nyheder8. januar 2017

Casper U. Mortensen måtte yde førstehjælp: Missede sin pris til "Sport 2016"

Casper U. Mortensen vandt prisen for årets jubelscene til "Sport 2016", men han var pludselig forsvundet, og så måtte en holdkammerat modtage prisen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170103_wen_-_ha.ndbold_82.jpg

Tingene tog en noget mærkelig drejning under "Sport 2016" i Boxen lørdag aften, da håndboldspilleren Casper U. Mortensen blev kaldt op for at blive hyldet for årets jubelscene.

Kameraerne fokuserede på Mikkel Hansen, Jesper Nøddesbo og resten af landsholdet, der sad sammen til bords.

Men Casper U. Mortensen var pist borte, og hans stol var gabende tom.

Imens Peter Møller forsøgte at kalde Casper til scenen, blev situationen mere og mere komisk, og til sidst var konklusionen, at håndboldfløjen havde forladt etablisementet for at træde af på naturens vegne.

- Det vil Casper åbenbart skide på, udbrød Peter Møller, da han forgæves ventede på landsholdets håndboldfløj.

Efter hvad der føltes som utallige minutters ventetid, overgav en af Caspers holdkammerater, Morten Olsen, sig og traskede mod scenen for at modtage prisen.

Publikum sad måbende tilbage, og showet fortsatte med et båndet indslag. Da man igen var tilbage i Boxen forsøgte Tina Müller at redde situationen med humor.

- Casper er kommet tilbage i Boxen efter en tur på toilettet, sagde Tina Müller.

Efter showet kunne Casper så komme med den rigtige årsag til, at han blev væk. Og det var desværre langt fra sjov.

- Jeg vurderede, at der var noget, der var vigtigere. Jeg var på toilettet, da jeg så en mand, der fik et ildebefindende. Jeg løb efter en hjertestarter, men da jeg kom tilbage var der fire paramediciner ved ham. Han blev derefter hentet og kørt afsted på sygehuset. Jeg ved, at, der skulle handles hurtigt, sagde en synlig påvirket Casper.

- Det sidder stadig i mig. Jeg ved ikke, hvordan han har det, forklarede Casper.

Sponsoreret indhold