Nyheder30. april 2011

Casper og Frank: Mangemillionærer

2010 var et yderst profitabelt år for komikerne, der ser ud til at få et endnu bedre 2011
De 2 morsomme herrer burde have råd til et nyt sæt tøj
De 2 morsomme herrer burde have råd til et nyt sæt tøj
 Foto: All Over

Det er fedt at være sjov. Man får masser af opmærksomhed, bliver centrum for begivenhederne, får venner i hobetal - og så kan man tjene styrtende med penge! I hvert fald, hvis man er lige så sjov som de herrer Casper Christensen og Frank Hvam.

De morsomme mænd har lige hævet en million kroner hver, for de indtægter som Klovn: The Movie skabte - vel at mærke de 2 første uger, den kørte i biografen, skriver B.T.

Se også: Web-tv: Casper på bordel

Filmen havde nemlig premiere, 2 uger inden 2010 blev til 2011, så det er kun de første uger, der figurerer i regnskaberne for 2010. Dermed tør man næsten ikke spekulere på, hvor mange penge de to kan hive ud, når også salgene for biografbilletter i 2011 er talt op, ligesom det må forventes, at dvd-salget heller ikke ligefrem kommer til at skuffe.

Læs også: Casper og Frank: Download bare løs

I forvejen er Casper og Frank gode for omkring 6 millioner kroner hver, hvis man lægger deres selskabers formuer og værdier sammen - og det endda på trods af at Frank Hvam sidste år udbetalte 2,3 millioner kroner i løn til sig selv, mens Casper Christensen hævede 1,5 millioner kroner.

De tal bliver sandsynligvis langt højere i 2011, hvor de to også er klar med et fælles stand-up-show. 2011 tegner til at blive et kæmpe succesår for Casper og Frank.

Sponsoreret indhold