Nyheder18. december 2010

Casper og Frank: Download bare løs

Komikerparret har intet imod, at ”Klovn: The Movie” bliver piratkopieret
De to har kastet sig ud i mange vanvittige ting gennem årene, så der skal mere end en gang piratkopiering til at få dem op at køre
De to har kastet sig ud i mange vanvittige ting gennem årene, så der skal mere end en gang piratkopiering til at få dem op at køre
 Foto: Anders Holck/ TV2 Zulu

Det er blot 2 dage siden, "Klovn: The Movie" havde dansk premiere, men hvis du spekulerer i at droppe turen i biffen og vente på en piratkopi, kan du sagtens gøre det med god samvittighed.

- I skal sgu ikke være bange for at piratkopiere filmen. Download den - fyr den af - og lav en masse kopier, siger Frank Hvam i et interview med kino.dk.

Se også: Web-TV: Viser Ibens trusser frem

- Casper og jeg har det sådan - og det er med hånden på hjertet - at når vi tæller sammen, hvad vi er blevet snydt for af penge, så er det ikke piraterne, der har snydt os. Det er distributørerne og producenterne, der har snydt os, det er ikke jer søde piratgrupper, forklarer filmens hovedperson.

Læs også: Se vores understel

Casper Christensen mener endda, at man ikke engang behøver at vente på en piratkopi.

- Hvis man kan snige sig ind i biografen uden at betale for billetten, skal det også være en mulighed, siger han grinende i interviewet, der kan ses her.

Sponsoreret indhold