Casper Christensen sviner kollega: Han pisser sit talent væk

Casper Christesen mener, at Lasse Rimmer pisser sit talent væk. Foto: All Over og Kaspar Wenstrup

Casper Christesen mener, at Lasse Rimmer pisser sit talent væk. Foto: All Over og Kaspar Wenstrup

All Over og Kaspar Wenstrup

Han arbejder hårdt, målrettet og intenst og kan i dag kalde sig Danmarks ukronede komikerkonge. Og Casper Christensen mener da også, at det hårde arbejde er en af årsagerne til hans bragende succes.

Derfor forstår han ikke, hvorfor hans komikerkolleger ikke har den samme arbejdsmoral. Faktisk er han med egne ord ”skuffet” over, at de andre komikere ikke arbejder mere.

Det fortæller Casper Christensen i et stort interview i dette nummer af Ud & Se. Han kritiserer i særdeleshed kollegaen Lasse Rimmer, som ifølge Casper Christensen bruger alt for meget tid på at have en mening om alt i stedet for at arbejde med sine tekster og komik.

- Det skuffer mig, at folk ikke arbejder mere. Tag sådan en som Lasse Rimmer. Jeg har haft Lasse ansat flere gange – ’Mandrillen’, ’Live fra Bremen’, ’Langt fra Las Vegas’. Han er et kæmpe talent, og så pisser han det væk. Sorry, siger Casper Christensen til Ud & Se og uddyber:

- Han er på Facebook og har en mening om alt muligt, og så skriver han sine tekster i sidste øjeblik. ’Det er godt, det, du afleverer’, siger jeg, ’men hvis nu du havde brugt al din tid på det, hvor godt kunne det så ikke være blevet?’, siger Casper Christensen, der dog også har en masse positive ting at sige om sin kollega:

- For Lasse Rimmer må kunne endnu mere, når han er så dygtig, når det falder ham så nemt. Han er uovertruffen. Det er jo også derfor, jeg er så nysgerrig på, hvad han kunne drive det til. Det har jeg også sagt til ham mange gange, siger Casper Christensen i det store interview med Ud & Se.

Casper Christensens ord er dog ikke noget, som Lasse Rimmer tager alt for tungt. Til BT siger Lasse Rimmer, at han har det fint med, hvad Casper Christensen siger. Men han slår på samme tid fast, at han arbejder ”røvhårdt”.

- Jeg er mindre enig i, at jeg ikke arbejder hårdt. Jeg arbejder røvhårdt: Det kan fx mine nærmeste bevidne, siger Lasse Rimmer og tilføjer:

- Jeg er enig med ham i at jeg har brugt min arbejdskraft ujævnt igennem årene. Jeg har især i begyndelsen af min karriere bare ikke brugt kræfterne helt som han - eller i ret høj grad jeg selv - synes de burde kunne være brugt, siger Lasse Rimmer til BT.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close