Nyheder14. januar 2013

Casper Christensen: Åbner restaurant

Komikeren er i gang med et karriereskifte
Casper Christensen vil give københavnerne en anderledes madoplevelse
Casper Christensen vil give københavnerne en anderledes madoplevelse
 Foto: All OverHan er kendt som grænseoverskridende komiker, men nu skifter Casper Christensen mikrofonen ud med grydelapper.

- Ja, jeg kan godt bekræfte, at jeg sammen med nogle andre kommer til at åbne en restuarant. Men jeg er lidt i tvivl om, hvornår vi helt præcis åbner, forklarer den erfarne komiker.

Restuaranten kommer til at ligge i St. Kongensgade i København, og ifølge Casper Christensen er der tale om en kombination mellem en natklub og et spisested.

- Vi vil skille os lidt ud fra det, der hidtil er set. Derfor er vi blevet inspireret af steder i udlandet, hvor der både er mulighed for at spise og gå i byen. Så der kommer til at være musik og dansegulv senere på aftenen, forklarer Christensen, der blandt andet gået sammen med de to frontfigurer fra natklubben Simons i København om at åbne den nye restaurant.

Casper Christensen: Fandt på løgnhistorie

Der er dog ikke meningen, at Casper skal stå bag komfuret. Det har han i stedet hyret erfarne mennesker til. Ifølge seoghør.dks oplysninger vil der blandt andet være tidligere Michelin-kokke og personale fra den nyligt lukkede NIMB Louise i Tivoli.

Komikerens rolle har i stedet været at være med til at udarbejde konceptet, og han har sammen med kæresten Isabell haft en finger med i spillet i forhold til, hvordan den nye restaurant og natklub kommer til at tage sig ud.

- På torsdag skal jeg prøvesmage menuen, og det glæder jeg mig meget til, og så håber jeg selvfølgelig, at der vil blive taget godt imod det, og der kommer til at blive en masse fede aftener, fortæller hr Christensen.

Casper Christensen: Vanvittige familiesammenkomster

Sponsoreret indhold