Nyheder7. januar 2013

Casper Christensen: Fandt på løgnehistorie

Komikeren og hans selskab Douglas narrede de fleste med falsk pressemeddelelse
Casper og hans slæng af komikere har taget mange ved næsen.
Casper og hans slæng af komikere har taget mange ved næsen.
 Foto: All OverEn af de historier, der i de seneste dage har fyldt spalterne på flere nyhedssites og især på de sociale medier, er nyheden om en ny natklub, der snart skulle åbne i København.

Natklubben hed Eye Candy og skulle have til huse på en fregat i Københavs Havn.

Grunden til, historien vakte opsigt, var, at det ifølge den udsendte pressemeddelelse kun ville være smukke mennesker, der ville blive lukket ind, hvilket skabte undren og forargelse blandt folk på f.eks. Facebook, der flittigt delte links til de forskellige artikler om det nye diskotek.

Casper Christensen: Håner Zulu-vært

Men historien var falsk, indrømmer bagmændene nu. Og det er ikke hvem som helst, der står bag. Løgnehistorien er nemlig opdigtet af Casper Christensen og hans meget omtalte produktionsfirma Douglas Entertainment, som bl.a. har stået bag "LIve fra Bremen" og "Husk lige tandbørsten".

- Det handlede egentlig bare om at skrive en super-absurd pressemeddelelse og se, hvor mange der ville bide på den uden overhovedet at tjekke deres kilder, tjekke om der var en fregat, der hed Victoria, eller om der var en fyr, der hed Morten Olsen (den angivelige ejer, red.) indenfor natklubmiljøet, siger Kristoffer Eriksen fra Douglas Entertainment til Politiken.dk.

- Det er et satireprojekt. Vi har før skrevet pressemeddelelser, der er gået fuldstændigt ukritisk gennem medierne, f.eks. på Politiken.dk, senest under modeugen sidste år. Så var det meget sjovt at tjekke, om folk er blevet klogere. Ringer man overhovedet på en pressemeddelelse, eller copypaster man stadig væk fuldstændig ukritisk, lyder det til avisen fra Kristoffer Eriksen.

Douglas: TV2 og DR slår pjalterne sammen

Sponsoreret indhold