Nyheder 11. juli 2018

Carolines nedtur: Fleming flopper fælt

Ingen gider at se, når TV-baronessen laver mad
(Foto: Thomas Laursen)

Caroline Fleming tog i sidste måned springet og kastede sig ud i en YouTube-karriere

Men indtil videre er det ikke gået særligt godt. Der er nemlig ikke nogen, der gider at kigge med, når Caroline forsøger at lære fra sig.

Til at starte med blev der lagt flere forskellige videoer på hendes YouTube-kanal, men da ingen rigtigt gad at se dem, blev de slettet igen.

Efterfølgende er videoerne så blev klippet om, så de nu er kortere og uden så meget snak. Men det har ikke gjort, at der er nogen, der gider at se videoerne.

Indtil videre har de to videoer, hvor hun laver henholdsvis nut butters og fiskefrikadeller, nemlig fået under 1000 visninger hver.

I en af de nu slettede videoer lavede Caroline sin egen version af en kødsovs.

Her lagde Caroline Fleming ikke skjul på, at hun er fortaler for, at man køber økologisk, og kødet, ketchuppen og tomaterne hun brugte var naturligvis også økologiske.    Hun lovpriste også en speciel form for salt.   - Jeg laver KUN mad med pink himalayasalt, afslørede Caroline Fleming i den nu slettede video.   - En af grundene er, at det er den reneste salt på jorden, og det er den mest mineralholdige salt, forklarede hun ligeledes.    - Jeg er en, der tror meget på at leve så alkalisk som muligt, og pink salt er den mest alkaliske ingrediens i verden.    Du kan se videoen hvor Caroline laver nut butters herunder Artiklen fortsætter efter videoen

Glad for mad

Caroline Fleming har udgivet flere kogebøger, hvor man kan lære at lave nogle af hendes yndlingsopskrifter. 

En af hendes kogebøger havde fx en opskrift på en frugtsalat, ligesom man også kunne lære at pakke cocktailpølser ind i bacon og smide dem på panden. 

TV-baronessen har da heller aldrig lagt skjul på, at hun er glad for mad

- Mad er for mig en af livets største glæder. Jeg elsker alt ved mad - at lave mad, at handle ind til mad og ikke mindst at spise mad. Jeg er overvældet og utrolig rørt over publikums loyalitet og støtte og meget beæret over, at min kogebog går så godt, fortalte Caroline i 2010

Se flere billeder af Caroline i galleriet herunder

Caroline Fleming, januar 2017

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold