Nyheder15. januar 2010

Caroline Fleming: Elsker alt ved mad

Hendes kogebog sælges som varmt brød og bliver nu sendt ud i tredje oplag
Caroline inviterer til middag på Valdemar Slot
Caroline inviterer til middag på Valdemar Slot
 Foto: All Over

Om det er hendes personlighed, smukke ydre eller bare emnet, der trækker, er ikke nemt at sige. Men Caroline Fleming har godt fat i danskernes sympati.

Hendes kogebog "Baronessen går i køkkenet", der blev udsendt i efteråret, er så populær og bliver revet ned fra boghandlernes hylder, at forlaget nu sender tredje oplag på gaden.

- Mad er for mig en af livets største glæder. Jeg elsker alt ved mad - at lave mad, at handle ind til mad og ikke mindst at spise mad. Jeg er overvældet og utrolig rørt over publikums loyalitet og støtte og meget beæret over, at min kogebog går så godt, siger Caroline Fleming.

Men nu får vi almindelige dødelige også muligheden for at se TV-baronessens kulinariske talenter. Caroline har nemlig inviteret et hold kendte danskere inden for på Valdemar Slot, hvor hun skal lave en lækker treretters menu i forbindelse med Kanal 5's nye program "4-Stjerners Middag":

- Det bliver rigtig sjovt at gå i køkkenet igen, og jeg er spændt på at afprøve nye opskrifter, når jeg skal deltage i "4-Stjerners Middag", siger Caroline Fleming, der afslører, at nogle af de nye opskrifter skal bruges i endnu en kogebog om sund fastfood, som hun arbejder på lige nu.

Sponsoreret indhold