Nyheder5. juli 2017

Caroline Wozniacki: 2017 er lys og lykkelig

Efter en rædsom periode ser Danmarks ketsjerdronning Caroline Wozniacki lyst på tilværelsen igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0_23.jpg
 (Foto: All Over)

Den blonde tennisskønhed Caroline Wozniacki har fundet topformen både mellem kridtstregerne og i privatlivet i 2017 og har efterhånden lagt de sorte skyer, der hang over hende indtil sidste år, bag sig.

Dengang havde den 26-årige danske tennisdarling taget et frit fald på den verdensrangliste, hun tidligere havde regeret med hård hånd, mens hun slikkede sårene efter det aflyste bryllup.

Det var hendes eksforlovede Rory McIlroy, der droppede hende, efter at invitationerne var sendt ud.

https://imgix.seoghoer.dk/1_36.jpg

Hjertesorgerne efter bruddet med hendes eksforlovede, golfspiller Rory McIlroy, er overstået for Caroline. Nordireren aflyste brylluppet, efter at invitationerne var sendt ud – tidligere på året blev han i stedet gift med amerikaneren Erica Stoll. (Foto: All Over)

Og ikke nok med hjertesorger - det blev nemlig værre endnu for 26-årige Caroline Wozniacki .

Ødelagt ankel

– Den værste smerte, jeg har følt, var sidste forår, fortæller Caroline Wozniacki i et interview med ESPN Magazine, der har den helt nøgne dansker på forsiden af det seneste nummer.

Caroline Wozniacki havde skadet sin ankel under træning, selv om hun havde forbundet den på forhånd.

– Lægen fortalte bagefter, at knoglen ville være stukket ud af min fod, hvis det ikke havde været for forbindingen. Det var ulideligt.

https://imgix.seoghoer.dk/care.jpg
 Foto: All Over Press)

Karrieren på alverdens tennisbaner fortsætter, selv om den 26-årige guldfugl allerede har tjent over 150 mio. kr. på sin sport. (Foto: All Over)

Babyer på vej

Heldigvis er tennisesset frisk igen. Hun er tilbage på verdensranglistens top 10, og det karakteristiske smil, der har givet hende kælenavnet Miss Sunshine, har igen fast plads under de blå øjne.

Det kan den amerikanske basketstjerne David Lee nok tage noget af æren for.

https://imgix.seoghoer.dk/1_38.jpg
 Foto: All Over

Den 206 centimeter høje kæreste David Lee nyder livet sammen med sin smilende kærlighed. – Hun skinner som menneske. Det er helt åbenlyst, fortalte han i sidste måned til Ekstra Bladet, hvor han var med til French Open med svigerfar Piotr Wozniacki. (Foto: All Over)

Endnu har de nyforelskede turtelduer ikke opfyldt Caroline Wozniackis store drøm om at gøre to til tre, men Wozniacki kan alligevel glæde sig over at fylde sin hverdag med babyer i den kommende tid.

Både storebroderen Patrik Wozniacki og hjerteveninden Serena Williams har hver især sat gang i familieforøgelser i løbet af året.

– Jeg glæder mig til at hilse hendes baby velkommen og forhåbentlig tilbringe en masse tid sammen med dem, har danskeren fortalt Ekstra Bladet om tenniskollegaens graviditet.

Mon ikke faster Caroline Wozniacki også finder tid til at dikkedikke lidt med broderens kommende knægt, der ventes til verden sidst på året?

Sponsoreret indhold