Hed ferie! Bikiniklædt Wozniacki nyder kæresten

Foto: All Over

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det kan Caroline Wozniacki om nogen skrive under på. For selvom hun tidligt måtte forlade tennisturneringen French Open, så satte hun sig ikke ned og græd, hun rejste derimod til Sardinien, hvor hun i øjeblikket nyder livet med sin kæreste David Lee, der er basketball spiller.

Der bliver hverken sparet på kys eller kram og parret er åbenlyst forelskede. De viste for første gang deres kærlighed offentligt i februar måned, da Caroline Wozniacki lagde et billede op af en buket røde roser, som hun havde fået i anledningen af Valentines Day. Og det ser bestemt ikke ud til, at kærligheden er blevet mindre siden da. 

Caroline vimser rundt om sin 34-årige kæreste, der er mindst ligeså veltrænet, som hende selv. Der sidder ikke et gram forkert på hverken 26-årige Caroline eller hendes veldrejede kæreste.

Se selv billedet herunder: 

Daily Mail har fået en række billeder af det celebre par, der viser, hvor svært det hotte par har ved at holde fingrene fra hinanden. Deres læber mødes i tide og utide, ligesom de ofte lader hånden kærtegne hinandens bare hud.

Du kan se det skønne forelskede par ved at klikke på linket her.

Man må i den grad sige, at Caroline har fundet en særdeles velkvalificeret kæreste, som på alle måder overgår hendes tidligere forlovede, golfspilleren Rory McIlroy.

Du kan se mange flere billeder af den smukke tennisspiller i galleriet herunder: 

Caroline Wozniacki (billeder af hende)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close