Nyheder10. februar 2016

Caroline Fleming tror stadig på kærligheden

Selv om hun har en skilsmisse og brudte parforhold bag sig, tror Caroline Fleming stadig på den helt store kærlighed.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_fleming_i_sort_bluse.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Når Caroline Fleming som værtinde på programmet "Baronessen og mig" skal hjælpe danske kvinder med ondt i kærligheden, er hun i sit helt rette element.

For på trods af, at hun selv har været igennem både en skilsmisse fra Rory Fleming og et brud med fodboldstjernen Nicklas Bendtner, med hvem hun begge har børn, så tror hun stadig fuldt og fast på kærligheden.

- Om jeg gør! Jeg tror absolut på kærligheden. 100 procent. Jeg tror på alt godt. Og tro kan flytte bjerge, siger den blonde tv-værtinde med et smil.

Troen på at der findes en eneste ene, vil hun gerne give videre til andre.

Læs ALT om Caroline Fleming her.

- Man bliver nødt til at blive ved med at tro på det, og hvis man er ved at miste troen, så må man række ud og bede om hjælp, om det så er til gud eller en ven eller noget andet, man tror på. Jeg har også bedt om hjælp i mit liv, når jeg har haft brug for det, siger hun.

Og Caroline Fleming har haft brug for hjælp i perioder. Selv om tv-værtinden oftest bliver fotograferet i dyre rober og et stort smil, så har hun også været igennem svære tider.

- Jeg har været igennem alt fra at miste et menneske, jeg elskede rigtig højt til skilsmisse og sygdom, fortæller hun ærligt.

Læs ALT om Caroline Fleming her.

- Jeg synes, jeg har oplevet rigtig meget i mine 40 år og nogle rigtig vilde ting. Jeg har været så privilegeret, at jeg har fået hjælp til at overkomme dem. Der kom et tidspunkt, hvor jeg tænkte "hvorfor skal jeg igennem alt det her?"

- Men pludselig stod det klart for mig, at det er fordi, jeg skal hjælpe andre med at overkomme de svære ting, de går igennem. Jeg føler, det er en af grundene til, at jeg er på denne jord.

I programmet "Baronessen og mig" får kvinderne lov at besøge Caroline Fleming i London, hvor hun bor til hverdag, og her skal de både på shopping og have en makeover, ligesom at tv-værtinden fodrer dem med hjemmelavet mad og gode råd til, hvordan de får tilværelsen på rette køl og finder en kæreste.

- Jeg synes, at det er dejligt, at jeg kan være med til at give dem håb. De kan jo se, at her står jeg, og jeg har klaret mig gennem svære tider, så selvfølgelig kan de også klare den, siger hun.

Programmet har premiere på Kanal 4 onsdag aften klokken 20.00.

Læs ALT om Caroline Fleming her.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold