Nyheder 21. december 2018

Farvel til fransk flamme: Caroline Fleming single

Det er slut med franske kys til TV-baronessen
Foto: Peter Grosen

Caroline Fleming, 43, må finde en anden at flette sine julehjerter med. Ekstra Bladet skriver, at den London-baserede dansker er blevet single. 

Denne gave er perfekt til både par og singler. 

Det var ellers i august, at den tidligere baronesse over for SE og HØR kunne løfte sløret for sin nye kærlighed: Den tre år yngre franskfødte rigmand Herve Larren - men nu er romancen altså forbi. 

- Det er rigtigt, at Caroline Fleming er single, bekræfter Caroline Flemings PR-agent Jesper Thomsen over for Ekstra Bladet

Thomsen tilføjer, at bruddet er ganske udramatisk, dog er alle billeder af Herve Larren forsvundet fra Flemings Instagram-profil. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: Privat

Dengang lykken var intakt mellem Caroline Fleming og hendes franske flamme. Foto: Privat

Foto: Instagram / carolinefleming

Caroline Flemings opslag blev senere slettet. Foto: Instagram/Caroline Fleming

Dengang satte moderen til tre ikke navn på, hvilket forholder der fremkaldte så voldsomme reaktioner hos hende.    De mest kendte forhold, baronessen har haft, er med fodbold-ikonet Nicklas Bendtner, som hun har sønnen Nicholas på syv år med.

I 00’erne var TV-baronessen gift med den britiske rigmand, Rory Fleming. Ham har hun børnene Alexander på 14 år og  Josephine på 11 år med.

Og nu melder Herve Larren sig altså også som en potentiel kandidat, der kan få maveindholdet til at vende sig i Flemings mave. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold