Caroline Fleming om TV-program: Jeg havde ikke noget valg

For Caroline Fleming er \'Ladies of London\' ren business.

For Caroline Fleming er 'Ladies of London' ren business.

Foto: All Over Press

Når Caroline Fleming toner frem på skærmen sammen med de andre overklassefruer fra den britiske hovedstad i programmet ’Ladies of London’, så er det bestemt ikke noget, hun gør for sin fornøjelses skyld.

For selvom hun har mange, spredte indtægtskilder, så er lige netop det program, hvor man følger hendes liv på godt og ondt, en af de bærende, som hun ikke kan undvære.

Det fortæller hun i et stort interview i denne måneds udgave af Eurowoman.

- Jeg var meget i tvivl. Skal jeg, skal jeg ikke? Jeg sætter mig selv i en meget skrøbelig situation, måske vil jeg udstille mig selv? På den anden side vil jeg have mulighed for at vise, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg syntes ikke, jeg havde noget valg med den situation, jeg sidder i. Det har været en betydningsfuld indtægtskilde, fortæller hun i interviewet.

Caroline Fleming har to børn med eksmanden Rory Fleming – 12-årige Alexander og to år yngre Josephine -  og så har hun sønnen Nicholas på syv, sammen med Nicklas Bendtner.

Og det er særligt børnene, der gør, at hun er så fokuseret på at holde indkomstniveauet oppe. Deres fremtid vil hun nemlig ikke gamble med.

- Jeg vil sikre mig selv økonomisk og gerne også mine børn, men der er lang vej igen. Så jeg er ikke, lad mig understrege ikke, i en position lige nu, hvor jeg kan tage for store risici, siger hun til bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close