Nyheder10. maj 2010

Caroline Fleming: Med Bendtner til Afrika?

Baronessen får - ligesom de andre fodbold-fruer - en billet til VM. Spørgsmålet er nu, om hun tager imod den
Vil Caroline Fleming dukke om til VM eller er Nicklas Bendtner lagt på is?
Vil Caroline Fleming dukke om til VM eller er Nicklas Bendtner lagt på is?
 Foto: All Over

Når det danske fodboldhold om en måneds tid skal til at dyste mod resten af verden om at blive verdensmestre, kan landsholdet glæde sig over, at deres respektive koner og kærester bliver fløjet til Sydafrika på DBU's regning, så de kan være på plads på tribunerne når de indledende kampe spilles.

Læs også: Nicklas Bendtner: Jeg elsker Caroline

Ifølge Billed Bladet, drejer det sig i første omgang om et to ugers ophold i Sydafrika for alle fodboldfruerne, og ugebladet er i besiddelse af oplysninger om, at også Caroline Fleming har fået tilbudt et ophold af DBU.

Nu er spørgsmålet bare om den velhavende kvinde har tænkt sig at tage med for at støtte sin kæreste Nicklas Bendtner i forbindelse med kampene, som bliver spillet fra den 14. juni, eller om hun holder sig langt væk ovenpå hans seneste skandaler.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/maj/carolineflemingmedtilvm-jpg.jpgPillede på en anden

I sidste uge kunne SE og HØR nemlig afsløre, at den unge fodboldspiller havde haft en særdeles våd aften på diskotek Karel Van Mander i København. En aften, som udover champagne i lidt for lange baner også bød på en anden form for løssluppenhed fra Nicklas Bentners side.

Læs også: Nicklas Bendtner: Kyssede med Susan K

Fodboldspilleren kunne nemlig ikke holde nallerne fra de smukke damer og SE og HØRs billeder afslørede blandt andet Nicklas Bendtner i at nive Paradise Hotel-værten Rikke Gøransson i den ene brystvorte.

Om billederne vakte begejstring hos baronessen eller om forholdet er kølnet af, vil kun tiden vise.

Sponsoreret indhold