Nicklas Bendtner: Jeg elsker Caroline

Kærligheden mellem det celebre par Bendtner & Fleming ser ud til at være kommet for at blive

Kærligheden mellem det celebre par Bendtner & Fleming ser ud til at være kommet for at blive

Foto: All Over

22-årige Nicklas Bendtner er ikke længere bange for at fortælle om sit forhold til Caroline Fleming. Og der er ingen tvivl - kærligheden blomstrer for alvor mellem boldjongløren og den 13 år ældre tv-baronesse.

- Jeg har fundet en pige, som er "really special". Og jeg elsker hende, fortæller Bendtner i et åbenhjertigt interview med den engelske avis Daily Mail. Det skriver Ekstra Bladet.

Er blevet voksen
Ifølge Bendtner har mødet med baronessen vendt op og ned på hans liv.

- Man kan roligt sige, mit liv har ændret sig det sidste halve år, hvor jeg da også føler, jeg er blevet mere voksen. Jeg er stadig til skæg og ballade, men går ikke så meget i byen mere, siger Bendtner.

Læs også:
Fleming: Privatchauffør til London

- Tidligere var jeg med på den værste, og gjorde det, som unge fyre gør. Men det var så før, jeg fandt en, der betyder rigtig meget for mig, fortsætter han.

I sidste uge kunne SE og HØR fortælle, hvordan parret har fået tatoveret hinandens navne, som et symbol på deres kærlighed.

Læs også: Bendtner: Fedt at være rig

Bendtner har sat sin penthouselejlighed i Hertfortshire nord for London til salg for 18 millioner danske kroner, og noget tyder altså på, at parret planlægger at flytte sammen.Kærligheden til Caroline Fleming har været med til at modne drengerøven Nicklas Bendtner (Foto: All Over)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close