Nyheder9. juli 2010

Caroline Fleming: Forkæler sin datter

Når ens mor er millionær, så er klæd-ud-kassen selvfølgelig fyldt med dyre mærkevarer
Den rige baronesse er ikke bleg for at lade sin lille prinsesse lege med mors brugte designertasker
Den rige baronesse er ikke bleg for at lade sin lille prinsesse lege med mors brugte designertasker
 Foto: All Over

Baronessens datter Josephine på tre et halvt år er allerede vant til at være klædt ordentligt, også når hun stadser ud i sit fineste prinsessetøj.

Iført en brandfarlig satinkjole, lækker striktrøje og Louis Vuitton taske gik hun tur med sin rige mor og storebror Alexander.

Læs mere: Caroline - giv mig en brandmand

Den fine lille taske med det dyre logo og lyserøde blomster koster omkring 3.000 kroner men det er så også en beskendt beløb, når mor Caroline havde enBirkinbag over skulderen til den nette sum af minimum 45.000 kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/taske-c-f-tekst-jpg.jpg

Hvis lille Josephine er heldig, kan det være, at hun arver den om nogle år, når den ikke længere er moderne og hendes stenrige mama ikke vil ses offentlig med den dyre taske.

Caroline sikrede sig intet mindre end 4 milliarder kroner i skilsmissegodtgørelse, da hende og Rory Fleming gik fra hinanden, så hun har selvfølgelig også råd til at lade sine poder gå i det fineste af det fine - også når der er tale om klæd-ud tilbehør.

Læs mere: Bendtner elsker at være rig

Starletten danner i øjeblikket par med det unge fodboldsår Nicklas Bendtner og hans karriere på grønsværen har sikret ham en velpolstret pengepung.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/caroline-datter-taske-tekst-jpg.jpg





Sponsoreret indhold