Hollywood10. januar 2009

Victoria Beckham: Taske til 800.000 kroner

David Beckham har haft spenderbukserne med de ekstra dybe lommer på, da han købte sin kones julegave
Victoria Beckham med sin nye taske og sønnen Brooklyn
Victoria Beckham med sin nye taske og sønnen Brooklyn
 Foto: All Over

Hvad giver man kvinden, som har alt? Hvad med en meget sjælden og grotesk dyr diamantbesat taske? Det var i hvert fald det, som Victoria Beckham pakkede ud juleaften fra sin elskede mand.

Forleden viste hun for første gang den svinedyre taske frem, da hun var i Dubai for at se sin mands debut for det italienske fodboldhold AC Milan.

Koster mere end en ejerlejlighed

Det, der nu dingler på fru Beckhams arm svarer til lille uges løn for David Beckham og er 100.000 kroner mere værd, end en ejerlejlighed i hendes hjemby Harlow i Essex i England.

Tasken er selvfølgelig Hollywood-stjernernes yndlingsmærke Hermes og lyder navnet Birkin Himalayan. Den 800.000 kroner dyre taske, der er opkaldt efter den engelskfødte franske skuespiller Jane Birkin, er besat med hundredvis små diamanter og en tre karat diamant på låsen. Og så er den kun lavet i tre eksemplarer.

Svær at få fat i

Julegaven har ikke været nem at fremskaffe for David Beckham, som måtte ty til en af de mest magtfulde modeindkøbere i Los Angeles for at få fingre i den dyre taske. Folk står i kø i årevis for at få lov at købe en Hermes-taske, og ventelisten til den specielle "Himalayan" er helt lukket.

Alligevel lykkedes missionen for fodboldspilleren, og det forlyder, at Victoria Beckham var ganske tilfreds, da hun pakkede den ud.

Sponsoreret indhold