Nyheder22. juli 2010

Caroline Fleming: Fanget hos eksmanden

Selvom den vordende far har været på knæ, er det langt fra sikkert, at baronessen kan blive fru Bendtner
Caroline er stadig gift med eksmanden Rory Fleming. Økonomiske uoverensstemmelser er årsagen til, at skilsmissen er gået i hårdknude
Caroline er stadig gift med eksmanden Rory Fleming. Økonomiske uoverensstemmelser er årsagen til, at skilsmissen er gået i hårdknude
 Foto: All Over

Caroline Fleming og den 12 år yngre Nicklas Bendtner er forelsket til op over begge ører, og de allerede har fuldbyrdet deres kærlighed med Carolines graviditet. Se i næste uges SE og HØR de skønne billeder af baronessens struttende mave.

Læs også: Caroline Fleming: Gravid

Den forestående familieforøgelse har da også fået parret til både at få en kærlighedstatovering, men den unge elsker har også været på knæ, for at fri til den gravide Caroline.

Problemet er dog bare, at der ikke umiddelbart er udsigt til et bryllup. Caroline er nemlig fortsat fru Fleming, da hun aldrig er blevet skilt fra eksmanden.

Læs også:Hvem har scoret bedst?

Har hun råd til det?
Et af de store spørgsmål er så nu: Kan en skilsmisse egentligt komme på tale? Caroline og Rory Fleming fik nemlig aldrig lavet en ægtepagt, da de blev gift tilbage i 2001.

Læs også: Nicklas Bendtner: Som en 46-årig i sengen
Derfor har den danske TV-baronesse ret til halvdelen af Rorys formue, som er anslået til at være på 3,2 milliarder. Og det er åbenbart den bodeling, der er skyld i, at skilsmissen er gået i hårdknude.

Og hvis Caroline Fleming må give afkald på de mange millioner, er spørgsmålet så om hun overhovedet har råd til at blive skilt fra den engelske rigmand for at følge sit hjerte?

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/carolines-skilsmisse2-jpg.jpg


Sponsoreret indhold